handball special

2010.03.19. 13:48

A kapuvári gimis lányok a legjobbak

A kapuvári Felsőbüki Nagy Pál gimnázium lányai nyerték a megyei amatőr kézilabda bajnokságot.

A gimis lányok az amatőr kézilabda IV. (1995-96-os születésűek) korcsoportjában indultak. (A bajnokságot megyei szintig rendezik.)

A körzeti versenyben a Kapuvár Térségi Általános Iskola és Pedagógiai Szakszolgálattal (vagyis a Széchenyi és Pátzay közösen) és a Beledi Mikrotérségi Általános MűvelődésiKözpont Általános Iskolával játszottak. A megyei elődöntőbe a gimi jutott tovább.

A megyei elődöntőt Beledben rendezték, résztvevők: Felsőbüki, II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ (Csorna) és Általános Iskola Hegykő.

"Szoros küzdelemmel, de ezt is sikerült megnyernünk" - tudtuk meg Timár Orsolya testnevelőtől.

A megyei döntőt Kimlén vívták a csapatok (febr. 24). A gimisek ellenfele volt a kimlei Nemzetiségi Általános Iskola, és az ásványrárói Somogyi József Általános Iskola. Végül a kapuvári Felsőbüki Nagy Pál gimnázium lányai nyerték a megyei amatőr kézilabda bajnokságot.

"Kapusteljesítményünknek és a mezőnyjátékosok összeszokottságának köszönhettük az eredményt" - fogalmazott a gimnazista lányok felkészítője, Timár Orsolya.

A Felsőbüki Nagy Pál gimnázium csapatának tagjai

Bozi Nikolett, Kuslics Eszter, Südi Sára, Molnár Regina, Kiss Kitti, Horváth Dorina, Molnár Lilla, Preiner Sára, Gyürü Rebeka, Horváth Zsófia, Balogh Júlia, Szakács Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!