Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 12°C Még több cikk.

Zalán álma: a tengert szeretné látni, mielőtt elveszíti a látását

Előfordulhat, hogy az orvosok döntés elé állítanak majd, hogy vagy engedem, hogy eltávolítsák a szemét, vagy belehal - mesélte az édesanya.
Mindent elkövet Pintér Enikő, hogy teljesítse a 40. szemműtétjére váró kisfia álmait. A 4 éves Zalán a tengert szeretné látni, és nagy vágya, hogy delfinekkel úszhasson – tudta meg a Bors.
 
Kép forrása: borsonline.hu
Kép forrása: borsonline.hu

Zalán nagyon kicsi volt, még csak két és fél hónapos, amikor rosszindulatú szemideg daganatot, úgymond retionblastomát diagnosztizáltak nála, ami mind a két szemét érinti. Ettől mondanom sem kell, hogy összeomlottam

– magyarázta Enikő. – A folyamatos műtétek után és a pszichés megterhelések mellett, kiderült az is hogy egyre gyorsabban fellángoltak a tünetek nála, éppen ezért attól félünk, hogy hamarosan meg is vakulhat.

Az édesanya a Borsnak elmondta, hogy szeptember 22-én fogják elvégezni kisfián a következő szemműtétet és csak is utána tudnának elutazni.

Sajnos a látása egyre jobban romlik, így félek, hogy nincs sok időnk hátra. Előfordulhat, hogy az orvosok döntés elé állítanak majd, hogy vagy engedem, hogy eltávolítsák a szemét, vagy belehal. Számomra egyértelmű, hogy az életben maradása mellett teszem le a voksomat

– mesélte a lapnak az édesanya.
Kép forrása: borsonline.hu
Kép forrása: borsonline.hu

Enikő most minden erején azon van, hogy mielőtt fia véglegesen elvesztené a látását, el tudja intézni neki a tengerparti utazást egy olyan helyre, ahol delfinárium is található a közelben. A terve megvalósításához minden segítséget örömmel elfogadna.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromszorosára hízott az adóbevétel

Tíz év alatt megtriplázódtak a helyiadó-bevételek a Győri, a Pannonhalmi és a Téti járás… Tovább olvasom