Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Vízbe fulladt egy férfi Écsen

Az écsi Rába-ring egyik ciszternájába fulladt egy középkorú férfi. A tűzoltók 20.40-kor kaptak bejelentést, a férfit negyed tíz körül találták meg. Már nem lehetett segíteni rajta.
Az écsi Rába-ring egyik ciszternájában eltűnt egy ember szombaton este fél kilenc körül. A tűzoltók - miután 20.40-kor bejelentést kaptak - búvárokkal vonultak a helyszínre. Az eltűntet - egy középkorú férfit körülbelül két méter mélyen találták meg, holtan.

Fotó: Krizsán Csaba

Olvasóink írták

 • 13. magdusi 2008. július 09. 22:54
  „Én csak annyit mondok,hogy Attila lehet hogy 5 gyereket hagyot de abból az ötből csak négy volt mellette! Nem akkor kell már apuzni meg öcsikézni meg hasonlók hanem addig a míg élt! Nem ilyenkor kell pénzt keresni rajta! Máskor mért nem lehetet az 5 gyerekröl hallani! Mért nem kereste soha! Én nekem senki se adjon igazat mert tudom, hogy nekem van igazam!”
 • 12. Bordós Csilla 2008. július 02. 07:03
  „én ezt hallottam amit leírtunk. és magdusinak adok igazat. mert nem tudják ez nekünk milyen érzés... mert 5 gyermeket hagyott itt magaután... jó lenne ha belegondolna néhány ember h milyen lehet annak az 5 gyereknek.... R.I.P Attila”
 • 11. magdusi 2008. június 24. 22:51
  „Én az unoka huga vagyok az Attilának! Annyit szeretnék hozzá füzni,hogy mindenki foglalkozzon magával és ne mást fikkázzon! Ha valakinek van ilyen esetnél valami hozzá füzni valójka az tartsa meg és nem kéne a gyászoló családot és rokonokat ilyenekkel idegesítteni!”
 • 10. cica16 2008. június 24. 19:54
  „a sztori: hárman elég ittas állapotban kitalálták fürdeni mennek a viztározohoz. Nem azért mert nem volt otthon viz a házban, hanem mert most ehhez volt kedvük. amugy is az Attila (aki sajnos meghallt) Nem is écsena szüleivel lakott. A viztározo lépcsőjén a kisebbik Bordós megcsúszott bár az ő elmondása szerint bele nem esett a vízbe. Az attila gondolom és gondolják mások is hirtelen azt hitte hogy az öccse bele fog esni a vizbe és mivel tudta hogy nem tud úszni gondolkodás nélkül ugrott bele a vizbe. És ekkor történt a baj, bár este fél kilenckor már nem volt az aq nagy meleg hogy annyira fel legyen hevülve a teste és a viz se volt már jég hideg, hogy emiatt legyen a baleset, bár majd a boncolásnál kiderül. A családnak részvétem. (a tározot a mai nap folyamán el kezdték leengedni, talán mostmár nem fog belefulladni senki sem)”
 • 9. Utazó 2008. június 24. 16:18
  „Tényleg nem voltam ott, nem is tudok semmit, de részvétem,és aki elolvassa ezt a szennylapot, az nem is tud ennél többet.És nem is kellene, ha a kisalföld igazat írt volna. Csak hogy hülyeséget írt jellemzően. Nem én találtam ki, csak elolvastam az újságot.”
 • 8. dreammen 2008. június 24. 13:06
  „Én meg csak annyit fűznék hozzá ehhez a sajnálatos esethez,hogy tipikus média ezt látták azt látták így tudjuk úgy tudjuk aztán kiderül,hogy a dolgok 50% amit leírnak jó ha megközelíti a valóságot,de lehet keveset írtam.Őszinte részvétem.”
 • 7. Bordós család 2008. június 23. 13:45
  „Én csak annyit szólok az egészhez,hogy szinte mindent tudok ugyanis a férfi az unokat4estvérem volt,és amit amit Utazó írt,nagyon felidegesítet,mert nem volt ott,nem tudhatja mi történt,nem tud szinte semmit.Oktalanul írkál hülyeségeket.Amik nem is igazak.A férfi nagyonis jól tudott úszni,és azért fürdött ott,mert a házban nem volt se villany,se vízA vízbe most csak azért ugrott bele,hogy megmentse az öccsét,aki ezt túl is élte.Érdekes módon erről mindenki megfeledkezik.Onnan tudok erről, hogy beszéltem az élettársával,aki ott is volt.Ő csak jobban tudja,mint ti.Se az öccse,se az élettársa nem tudott úszni,ezért nem tudtak segíteni.Őszinte részvétem a töbi családtagnak:Bordós Csilla,Bordós István és Bordós Zsolt”
 • 6. Utazó 2008. június 23. 11:27
  „Én meg azt kifogásolom, hogy a "szemtanúk elmondása szerint". Így végződik a nyomtatott cikk a mai lapban. Namost. Ha szemtanúk látták, hogy elmerül, miért nem mentek oda kihúzni? Ha voltak szemtanúk? Ha tudott úszni, akkor is. Hol van a segítség? De én már a Kisalföldnek nem nagyon tudok hinni.”
 • 5. Handli Edit 2008. június 23. 08:36
  „A mai újság cíkhez szolva kifogásolom azt a mondatott hogy a szerencsétlenül járt férfi nem tudott úszni.Valószínű hogy a teste fel volt hevűlve mivel egész nap a melegben dolgozott és mivel este úgy ugrott a vízbe szerintünk valamilyen görcsött kaphatott.Nagyon is jól tudott úszni mivel ezt a víztározótt is többször keresztül úszta.Az elhunyt férfi négy gyermeket hagyott maga után akik nagyon rossz néven vették ezt a cíket. CSALÁD”
 • 4. Baligász 2008. június 23. 00:26
  „Én vízi ember vagyok, a Duna mellett nőtem fel és a mai napig kijárok úszni. A fürdés tiltása nem megoldás egyrészt azért, mert alapvető emberi szabadságjogot sért, másrészt nincs foganatja, mert senki se tartja be. Uszodákkal, hülye termálokkal kár példálózni annak, aki fürdött már szabad vízben, pláne ha mellette nőtt fel. Alapvető jog, hogy az ember szabadban, belépő nélkül csak úgy, természetesen fürödjön a saját hazájában folyókban, tavakban. Miért is tartana be egy fürdési tilalmat pl. egy dunai kaicsoson vagy egy tóban? Aki nem tud autót vezetni és nem ismeri a kreszt, annak az autózás egyenlő a halállal. Aki nem ismeri a legalapvetőbb vizi törvényszerűségeket és hiányos az úszótudása, az ne menjen vízbe. A leggyakoribb bajforrás, hogy nem tudja a fürödni induló, hogy a testet fokozatosan kell hozzászoktatni a víz hőmérsékletéhez. Le kell mosakodni és megvárni, amíg a fő ütőerekben érzi az ember a lehült vér áramlását. Ez alapszbály. Gyerekkoromban ezt minden gyereknek elmondták a parton a szülei. Aki ezt nem tudja, előbb-utóbb belefullad valahol. Nem azért merül el, mert nem tud úszni, hanem azért, mert kap egy hirtelen görcsöt (izomgörcs a leggyakoribb) és elmerül. Én ma is remek jót úsztam az Öreg-Dunában, de még eléggé csípett, max. 20 fokos lehetett. A kétéves kisfiam is fürdött velem. De úszás előtt kb. negyedórát álldogáltam benne, lassan lépve előre a mélyebb felé. Végül aztán úsztam, mikor lehült a vérem. A megoldás a felvilágosítás lenne. Mindenhol ki kéne tenni a táblákat és egyéb lehetséges módón felhívni a figyelmet. Más megoldás nincs.”
 • 3. lilike13 2008. június 22. 23:23
  „Tudom, hogy lehet fürödni benne, de nem tudom, hogy hogy mernek belemenni az emberek. Az esővíz odafolyik bele az egész pályáról. Valóban nem tiszta. Nem lehet tudni hogy ki volt az? És ki találta meg?”
 • 2. cica16 2008. június 22. 21:53
  „lehet benne fürödni bár nem a legtisztábba vize!”
 • 1. Lilike13 2008. június 22. 18:06
  „Mit keresett vajon a víztározóba?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset az M1-esen, tűzoltók vágták ki a sofőrt a roncsból

Szerencsés kimenetelű baleset történt szombaton kora reggel az M1-es autópálya 111-es kilométerénél,… Tovább olvasom