Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 15°C Még több cikk.

Villaügyben választ várnak a kisgazdák

Rendkívüli tájékoztatóra várta a sajtó képviselőit Tallián István, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke.
Rendkívüli tájékoztatóra várta a sajtó képviselőit Tallián István, a Kisgazda Polgári Egyesület elnöke, s mint kiderült, a kisgazdák nyílt választ várnak Kovacsics Imrétől, a független polgármesterjelölt úgynevezett „villaügyével" kapcsolatban.

– A Kisgazda Polgári Egyesület figyelemmel követte a Kovacsics Imre villájáról terjesztett szórólap ügyét – kezdte tájékoztatóját Tallián István. – Választ várunk Kovacsics úrtól, a zöldek polgármesterjelöltjétől az ügyben, miért tévesztette meg a választópolgárokat azzal, hogy szórólapján azt írta: „rendelkezik háztartással Győrújbaráton", miközben egy körülbelül 150 millió forintot érő győrújbaráti villa tulajdonosa? A Kisgazda Polgári Egyesület győri szervezetének tagjai nehezményezik, hogy egy ilyen villát az átlag magyar ember nem szokott pusztán hétvégi tartózkodásra építeni, ezért felmerül a kérdés: Kovacsics Imre nem is Győrben lakik?

A közlemény szerint a Rába Quelle Kft. saját tőkéje 2003-ban 10 millió, 2004 végén pedig már 22 millió forint volt. A kisgazdák szerint nem fér össze, hogy mindezek után Kovacsics Imre 150 milliós villát épített magának Győrújbaráton. Az egyesület tagjai nyílt választ várnak a polgármesterjelölttől, akihez eljuttatták kérdéseiket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félig készen kész a révfalui híd

Négy győri híd és néhány utca felújítására 1,6 milliárd forint állt rendelkezésre – hogy ez az összeg sok, de mégsem elég, ékesen bizonyítja a győri (révfalui) Kossuth híd esete, amelynek felét felújították, de szemmagasság fölött ugyanúgy koszos és rozsdás maradt, mint eddig. Az ok egyszerű: még legalább negyvenmillió forint kellett volna a teljes befejezésre. Tovább olvasom