Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Videón, ahogy nem bírnak várni az autósok a vasúti átjáróban Öttevénynél, és lezárt sorompónál áthajtanak a síneken

Az érkező tehervonat intenzíven dudált, egy autó a sínekről tolatott vissza a felvételt készítő sofőr beszámolója szerint.

"Öttevény-Mosonszentmiklós vasúti átjáróban történt csütörtökön. A fényjelző se pirosan, se fehéren nem villogott, viszont a sorompórúdon villogtak a jelzőfények. Mikor odaértem, már le volt zárva, egy vonat éppen elhaladt, majd csukva maradt a sorompó, eltelt mintegy 10 perc, miközben szépen elkezdtek átszökdécselni a síneken azok, akik nem bírtak várni. Közben egy tehervonat érkezett Mosonmagyaróvár felől lassan és intenzíven dudálva, mert látta, hogy a tilos jelzés ellenére közlekednek a vasúti átjáróban. Egy szürke Volkswagen a sínekről visszatolatott a vonat jelzésére, majd amikor elhaladt a vonat, felnyílt a sorompó! Közben beszóltam a MÁV-nak, hogy valószínűleg meghibásodott a fényjelző készülék. Nem tudtam elképzelni, hogy történhetnek vasúti balesetek, de most már tudom: a türelmetlen, felelőtlen autósok miatt!" - tudósított a videót küldő sofőr a Győrben közlekedünk oldalnak

Épp pénteken történt vasúti baleset Sopronban - Személyvonattal ütközött egy autós, aki a tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvan, mikor zár be a Győr Óriáskerék és a jégpálya a Dunakapu téren

Megvan, mikor zár be a Győr Óriáskerék és a jégpálya a Dunakapu téren
Ha még nem pörgött a keréken, február 24-ig megteheti, aznap este bezár a látványosság. Tovább olvasom