Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Videó a szörnyű balesetről - Tragédia az M85-ösön: ketten meghaltak a rábapatonai leágazónál - újabb fotók

Videó a szörnyű balesetről - Tragédia az M85-ösön: ketten meghaltak a rábapatonai leágazónál - újabb fotókA rendőrség felvétele
Három fiatal kirepült az autóból, miután az lesodródott az útról, szalagkorlátnak csapódott Ketten a helyszínen meghaltak, a harmadik sérült állapota életveszélyes.
Péntek 6.55 - A rendőrség csütörtökön éjfél előtt közölte a műszaki mentést és a helyszínelést befejezték, az érintett útszakaszon 23 óra 30 perctől a forgalom mindkét sávban zavartalanul haladhat.

A rendőrség videója a balesetről
 

23.55 - Befejeződött a műszaki mentés és a helyszínelés az M85-ös autóúton, a rábapatonai leágazó közelében történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén - közölte a rendőrség.

 
A rendőrség fotói21.20 - Három fiatal szenvedett balesetet, ketten olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A harmadik sérültet a győri Petz-kórházba szállították, Tamás László János kórházigazgató főorvos tájékoztatása szerint súlyos, életveszélyes koponyasérülésekkel.
 
Eddig tisztázatlan körülmények között az autó lesodródott az útról és szalagkorlátnak csapódott, kerekei kitörtek, megpördült, utasai vélhetően az ütközés erejétől kirepültek. A jármű végül szemben állt meg a forgalommal.

Információink szerint két csornai fiatal vesztette életét.

19.46 - Teljes útzár mellett tart a helyszínelés, Rábapatonától Eneséig nagy a torlódás.

19.35 - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt csütörtökön 18 óra 58 perc körül az M85-ös számú autóúton Budapest irányába, a rábapatonai leágazó előtt. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű sodródott le az útról.
Tragédia az M85-ösön: ketten meghaltak a rábapatonai leágazónál


Az elsődleges információk szerint a balesetben három személy sérült meg, közülük ketten olyan súlyosan, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta és a forgalmat Enesénél a 85-ös számú útra tereli - tájékoztatott Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A katasztrófavédelem honlapján azt írja, a személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépjárművet, és végzik a műszaki mentést. Elsődleges információk szerint a balesetben, a gépkocsiban utazók közül két ember meghalt, egy pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

19.20 - Információink baleset történt az M85-ösön, a rábapatonai leágazónál. Úgy tudjuk, egy járműből hárman kirepültek, ketten közülük életüket vesztették, a harmadik sérült állapota is válságos.

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kasza és turista hiányzik a tanösvényekről Győr környékén

˝Ha rajtam múlt volna, nem vágok bele a tanösvény-kialakításba˝ - Nagy Imre Attila győrújfalui… Tovább olvasom