Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 11°C Még több cikk.

Végzetes vágta Győrben - 1200 métert vágtatott a ló, majd vonatnak rohant - fotók

Végzetes vágta Győrben - 1200 métert vágtatott a ló, majd vonatnak rohant - fotók
Az ütközés után a ló elpusztult.
A Győri Rendőrkapitányság nyomozást folytatott vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves győri férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint 2016. március 27-én 15 óra 52 perckor egy személyvonat mozdonyvezetője tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy ló rontott neki a szerelvény egyik kocsijának. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 7 és egy 10 éves gyermek vezette az állatot, amikor az hirtelen kitépte a gyerekek kezéből a vezetőszárat és elszabadult. A ló ezután az elszökés helyétől a baleset helyszínéig körülbelül 1200-1400 métert tett meg, majd nekirohant az arra közlekedő vonat egyik szerelvényének. Az elütés következtében a jószág elpusztult, a vonat pedig megrongálódott - közölte az ügy részleteit a rendőrség csütörtökön.
 
Végzetes vágta Győrben - 1200 métert vágtatott a ló, majd vonatnak rohantA nyomozók a tanúvallomások alapján megállapították, hogy a 38 éves Cs. I. bízta az állatot a két kiskorú gyermekre, ezért a férfit vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arany színben pompáznak az EYOF épületek Győrben - videó, fotók

Arany színben pompáznak az EYOF épületek Győrben - videó, fotók
Az olimpiai parkot négy óriási reflektorállvány bástyázza körbe. Tovább olvasom