Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Vége a káosznak a győri Arrabona udvarban - videó, fotók

Több parkoló, növény és lámpa - 19 millió forintból újították fel a győri Arrabona udvart.
Kedd délelőtt a helyszínen tartott sajtótájékoztatót Fekete Dávid és Radnóti Ákos alpolgármesterek,valamint Prédl Antal, a Győri Útkezelő Szervezet vezetője.

 

Mint elhangzott, a ferde állású parkolást merőleges váltotta fel, most az eddigi 58 helyett a fizetős rendszerben 66 autó fér el a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyekkel együtt.


Videó: Cseh Róbert
 

Az udvar három pontján rakodóterületet festettek fel barna színnel, a motorosoknak külön beállókat alakítottak ki. 

Javult az udvar közvilágítása, a cserékkel és a bővítéssel 16 új lámpatestet szereltek fel. A zöldfelület több mint volt, hamarosan fákat ültetnek.


Fotók: Cseh Róbert

Más újdonság is lesz hamarosan az Arrabona udvarban, a parkoló keresést segítendő, kísérleti jelleggel mobiltelefonos applikációval összekapcsolható foglaltságjelző rendszert építenek ki. A kijelzőt úgy helyezik majd el, hogy aki a Bajcsy-Zsilinszky úton érkezik, a Baross csomópont elhagyása után rögtön lássa, érdemes-e behajtania az udvarba vagy sem.


Fotók: DPA
Fotók: DPA

A rendszer mobilos appikációval is társítható lesz, tovább rövidítve a parkoló keresésre fordított időt. A rendszer már akár idén, vagy a jövő év első felében kiépülhet.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrből 550 Audiban dolgozót küldenek Pozsonyba

Győrből 550 Audiban dolgozót küldenek Pozsonyba
Az Audi Hungaria Győrben dolgozó munkatársait hétfőn értesítették arról, hogy decembertől az Audi Q3… Tovább olvasom