Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Vállán cipelte ki a barátnőjét egy győri diszkóból a féltékeny férfi

Később bezárta, bántalmazta, háborgatta a nőt.
A jelenleg harmincegy éves férfi 2016 tavaszán egy győri szórakozóhelyről a vállára véve vitte ki az élettársát, mivel a nő még nem akart hazamenni. A férfi a sértettet az autójához vitte, hazafuvarozta, otthonukban belökdöste a szobába, bezárta a lakás ajtaját és elvette a nő kulcsát, telefonját. Ezután ócsárolta, majd a falhoz vágta.
 
Mikor a nő menekülni próbált, a férfi két kézzel felemelte és a kanapéra dobta, amitől a sértett teste több helyen zúzódott. Ezt követően bevitte a hálószobába, rádobta az ágyra és onnan másnap reggelig nem engedte el.
 
A nő másnap elköltözött otthonról. Ezt követően a pár többször kibékült, majd újra összeveszett, de már nem költöztek újra össze.
 
2017 nyarán a férfi előzetes bejelentés nélkül ment a barátnőjéhez, ahol felháborodott azon, hogy a nő mással telefonál. Emiatt szapulni kezdte a sértettet, majd beráncigálta őt a nő saját hálószobájába. A sértettnek többször is sikerült a férfitől a hálószobából elszabadulni, de a férfi mindannyiszor vissza is vitte oda a nőt. Végül a sértett eljutott a bejárati ajtóig, azon próbálta a férfit kitessékelni, amit észrevett a szomszéd, így a férfi önként távozott a helyszínről.
 
A férfi a békülési terveivel ezt követően sem hagyott fel, ezért négy hónapon át naponta küldött kézzel írt és elektronikus leveleket a nőnek.
 
Az ügyészség a férfival szemben a két rendbeli személyi szabadság megsértésének bűntette és minősített zaklatás vétsége miatt indult bűnügyben a férfi kérése és beismerő vallomása alapján – a nő beleegyezésével – az eljárás felfüggesztése mellett közvetítői eljárásra utalásról döntött.
 
Ha a közvetítői eljárás eredményeképp a terhelt és a sértett megegyezik, és a terhelt a bűncselekmény következményeit jóváteszi, az ügyészség az eljárást megszünteti.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több a baleset a csúszós utak miatt a megyében - mutatjuk a rendőrség tanácsait!

Több a baleset a csúszós utak miatt a megyében - mutatjuk a rendőrség tanácsait!
A téli időjárás, a nedves, csúszós utak növelik a közlekedési balesetek bekövetkezésének kockázatát. Tovább olvasom