Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Választási tájékoztató

A választópolgárok szeptember 8-ig úgy élhetnek ajánlási jogukkal, hogy ajánlószelvényüket jelölteknek, illetve jelölő szervezeteknek adják át.
Kovács Lajos jegyző, a győri választási iroda vezetőjének tájékoztatása szerint az önkormányzati képviselők és polgármesterek október elsejei, reggel 6-tól este 7 óráig tartó választását megelőzően a választók legkésőbb péntekig kapnak értesítést arról, hogy felvették őket a névjegyzékbe. Az ajánlószelvényeket is ezzel együtt kézbesítik. A győri névjegyzék augusztus 2–9. között, munkaidőben tekinthető meg a polgármesteri hivatalban (Árpád út 36. I. emeleti 4.).

A választópolgárok szeptember 8-ig úgy élhetnek ajánlási jogukkal, hogy ajánlószelvényüket jelölteknek, illetve jelölő szervezeteknek adják át. Szavazni csak személyesen, a választópolgár lakóhelyén, vagy (igazolással) a választás kitűzése előtt létesített tartózkodási helyén lehet. A tartózkodási helyről szeptember 26-ig ajánlott levélben, szeptember 29-én délután 4 óráig személyesen vagy meghatalmazott útján lehet igazolást kérni a lakóhely szerint illetékes jegyzőtől.
Részletes tájékoztatást a polgármesteri hivatalban a választási irodánál (Városház tér 1.), illetőleg az 500-171-es, az 500-101-es, vagy az 500-105-ös számú telefonokon lehet kérni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymillió forintos egyházi adó

Egy győri asszony postaládájában a katolikus egyház győri belvárosi plébániájának csekkjét találta. Tovább olvasom