Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -4°C | 4°C Még több cikk.

Vajon milyen újdonságot tudunk meg pénteken a megyei utakról?

A megyei közúthálózat minőségéről és útfelújításokról ad tájékoztatást a Magyar Közút.
Június 2-án, pénteken délelőtt 9 órától tartja ülését a megyei képviselőtestület.

A napirendek között tizenöt előterjesztés szerepel, ezek közül elsőként „Az éghajtatváltozás jelentősége Magyarországon címmel a Life Programot mutatja be az NFM főosztályvezetője.

Ezt követően a megyei közúthálózat minőségéről, a jövőben várható útfelújításokról ad tájékoztatást a Magyar Közút Zrt. megyei képviselője. Az „utas" témához kapcsolódik a „83. számú főút Pápa és Győr közötti szakaszának fejlesztését érintő területrendezési hatósági eljárással kapcsolatos megállapodás" c. előterjesztés.

Tájékoztatót hallgatnak meg a képviselők a Nemzeti Agrárkamara Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóságának 2016. évi tevékenységéről és a 2017. évi aktualitásokról.

Sor kerül a megyei önkormányzat 2017. évi költségvetésének módosítására, valamint tárgyalják a megyei önkormányzatok rendkívüli támogatására vonatkozó előterjesztést, majd alapítványi támogatásról is dönt a testület.

A megyei önkormányzat tagságával működő szervezetek tevékenységéről beszámoló hangzik el, így szó lesz lévő Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Csoportosulás működéséről és a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség 2016. évi működéséről és végelszámolásáról.

Módosítja a megyei közgyűlés a Győr-Moson Sopron Megye Szolgálatáért Díj alapításáról és adományozásáról szóló rendeletét, a 2017. évi megyei kitüntető cím és a megyei kitüntető díjak odaítéléséről pedig zárt ajtók mögött döntenek a képviselők.

A közgyűlési előterjesztések megtalálhatók a www.gymsmo.hu oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mutatjuk milyen tuti hajókon üldözik a bűnt a rendőrök Győrben a Dunán és a Rábán valamint a Fertőn - fotók

Mutatjuk milyen tuti hajókon üldözik a bűnt a rendőrök Győrben a Dunán és a Rábán valamint a Fertőn - fotók
Mosonmagyaróváron egy rendőrségi kishajó idén sem mehet a vízre. Tovább olvasom