Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Útlezárások szerte a városban

Győr - Az autósok nyilván tapasztalták, de az útkezelő is jelezte, hogy az elmúlt napokban már történt néhány útlezárás, s a következő napokban is számítani kell újabb lezárásokra, terelésekre.

Lássuk tehát: Győrben a Nagy Imre úton gázvezetékcsere kezdődött, a forgalomkorlátozást úgy oldották meg, hogy egyirányúsították a Nagy Imre utat a Vasvári Pál utca felől a Szigethy Attila útig. Az ellenkező irányban a Szent Imre utat célszerű használni, az autóbuszok is erre közlekednek még minimum két hónapig.

Lezárt úttal találkozhat a közlekedő a Táncsics Mihály utcában a Bem tér és a Szigethy Attila út között. A munka végeztével következik a szomszédos Jósika utcai vezetékcsere, a két utca ˝felszabadulása˝ után pedig az útfelújítási program szerinti útépítés.

A múlt héten az árhullám miatt megnövekvő talajvíz tönkretette a csatornavezetéket a Rónay Jácint utcában, az utat le kellett zárni a forgalom elől, terelőútként a Kálóczy tér–Hédervári utat lehet használni. Mivel sokáig várható magas talajvízszint, így a vezeték cseréje is elhúzódik, az út lezárására akár több hónapig számítani lehet.

A Bajcsy-Zsilinszky út felújítása folyik, az Aradi vértanúk útja és Jókai utca közötti szakaszon a menetirány szerinti bal oldali járda felújítása zajlik épp, megállási tilalom mellett.

A belváros közlekedési életét a fesztiválok miatti lezárások nehezítik meg, ezt fokozza a csütörtöktől kezdődő hőtávvezeték-csere az Aradi vértanúk útján. A korlátozások üteme a következők szerint alakul: csütörtöktől megállási tilalom mellett felmarják az Aradi vértanúk útja aszfaltját az Árpád út és a Virágpiac tér között. Hétfőtől egy héten át lezárják az Aradi vértanúk útját, tehát aki Sziget–Újváros–Pinnyéd felé szeretne közlekedni, a Munkácsy utca felé haladjon, mert a Bajcsy-
Zs. út csak a Teleki utca felől lesz járható (az Aradi vértanúk útját lehet majd keresztezni a Bajcsy-Zs. úton). Aki a Baross hídon vagy a Szent István úton közlekedve szeretné az Aradi vértanúk útját használni az Árpád út utáni szakaszán, semmiképp ne hajtson be az Aradi utcába, hajtson a Teleki utca felé a Bajcsy-Zs. útra. A lezárás ideje alatt az autóbuszok is terelőúton közlekednek: a Virágpiac téri végállomású járatok a Révai utcába hajtanak be, a Sziget–Újváros–Pinnyéd felé haladó járatok a Szent István út–Munkácsy utca irányába közlekednek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Delegáció Kárpátalján

Győr–Kárpátalja. Simon Róbert Balázs győri alpolgármester vezetésével önkormányzati delegáció… Tovább olvasom