Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Újra az alkohollal küzd a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Egy rehabilitációs otthonban kezelik Andraschek Lászlót, aki önként jelentkezett az intézménybe. A hajléktalan korábban 630 milliót nyert a lottón.

Korábbi cikkeinket a győri hajléktalanból lett lottómilliomosról itt találja.
Május óta egy vidéki rehabilitációs intézetben kezelik a hajléktalanból lett lottómilliomost. Andraschek László felesége, Anikó asszony a Story magazinnak beszélt a család drámájáról. Arról, hogy a 630 milliós nyeremény előcsalta a régi rokonokat, barátokat.

– Sajnos a társaságban nem tudott ellenállni az ital csábításának – mesélte a nő, aki hozzátette: férje önként jelentkezett az intézetbe, hogy meggyógyuljon.

– Tavaly novemberben kezdődtek a problémák – ismerte el a Borsnak Anikó, hogy valóban nagy a baj. A Borsnak úgy fogalmazott: nemcsak a rokonok, a jó barátok „vitték a jóba" férjét.

Fotó: H. Baranyai Edina/Kisalföld-archív
Fotó: H. Baranyai Edina/Kisalföld-archív


– A döntés az övé volt, hogy újra iszik, mint ahogy az is, hogy le akar szokni és józanul akar élni – tette hozzá.

Májusban vonult be a rehabra László. Ezt érthető okokból a család nem hozta nyilvánosságra, de a Magyar Narancsnak Anikó júniusban elismerte, hogy a férjének a nyeremény után egészségügyi problémái adódtak, a témába azonban most nem akar mélyebben belemenni. Az sem tett jót neki, hogy közben a brókercsődön negyvenmillió forintot bukott.

A vállalkozásuk megnyitásakor alkoholmentes pezsgővel koccintottak. Itt még nem voltak problémák, azóta már a házasságukat is újra kellett építeniük. Fotó: Kisalföld-archív
A vállalkozásuk megnyitásakor alkoholmentes pezsgővel koccintottak. Itt még nem voltak problémák, azóta már a házasságukat is újra kellett építeniük. Fotó: Kisalföld-archív


– László az új élethelyzetben nem találta fel magát. Csak focimeccsekre járt, és ő fizetett. „Megtehetem" Lacivá vált, és én láttam a visszarendeződést. És féltem – vallott akkor. Most azt mondja: újra kell építeniük a házasságukat, ami kis híján tönkrement. László rehabilitációja novemberig tart.


A teljes cikk itt.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos a helyzet: már nem találnak eladókat a boltok

Az áruházláncoknak, a kis vegyesboltoknak ugyanaz a gondja: dolgozókat keresnek, de nem találnak.… Tovább olvasom