Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

Új szekciókat alakított ki a győri KDNP

Győr - A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) győri szervezete szakmai szekciókat alakított ki – jelentette be hétfőn Herkely Ákos szóvivő.
Az agrárszekciót Medgyasszay László, az egészségügyit Lanczendorfer Erzsébet, a környezetvédelmit Szarvas Klára, az oktatásit Nagy András, a jogit dr. Pergel Elza, a külkapcsolatit Pénzes László, az ifjúságit Szabó Ildikó és Richter Hanna, a városépítészeti, városstratégiai szekciót pedig Szabó Gyula, a megyei építészkamara elnöke vezeti.

A párt oktatási szekciója korrepetálással segíti a diákokat a tanulmányaikban, továbbtanulásukban, felvételizésükben. Makkos Mária (tel.: 20/4727-506) kéthetente, szerdánként 15–17 óra között biológia, kémia tantárgyakból, Somogyi Gabriella (30/8592-535) kéthetente, csütörtökönként 15–17 óra között matematika, fizika tantárgyakból, Nagy András (20/4877-190) kéthetente, péntekenként 15–17 óra között történelem, francia nyelv tárgyakból nyújt ingyenes segítséget középiskolások részére a KDNP Bartók Béla út 8. szám alatti irodájában. A jövő héttől induló képzésekre ezen a héten lehet jelentkezni a megadott telefonszámokon.

A győri KDNP új, interaktív honlapja (www.kdnpgyor.hu) érdekességeket, aktualitásokat tartalmaz, bemutatja a párt helyi frakcióját, elnökségét, szekcióvezetőit. Fórumán várják az érdeklődők hozzászólásait Győr, az ország, a nagyvilág történéseihez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Messze a mezőny előtt a széchenyis tésztahíd

Győr - A Széchenyi-egyetem tésztahíd-építő diákjai a minap „riasztóan" nagy fölénnyel… Tovább olvasom