Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Új MSZP-frakcióvezető

Győr - Kun András váltja a győri közgyűlés MSZP-frakciója élén Eredics Imrét – jelentette be kedden Neupor Zsolt.
Az eddigi frakcióvezető érdemeit nem kisebbítve a párt városi elnöke elmondta, a váltásra azért került sor, mert a frakció aktívabban kíván jelen lenni a megyeszékhely mindennapi életében, ehhez pedig olyan személyre van szükségük, aki – Kun András szavaival élve – „szabadabb úszó", mint a főállásban elfoglalt Eredics Imre. Neki egyébként komoly szerepet szánnak a párt 2008-tól kimunkálandó új városi stratégiájának megalkotásában.

Neupor Zsolt hangsúlyozta: a „jelenlegi városvezetésben tapasztalható folyamatos koncepciógyártással" szemben a szocialista frakció „konkrét megoldási javaslatokat" kíván nyújtani a választóknak. Kun András hozzátette, észrevételeiket soha nem pártpolitikai megfontolásokból, hanem kizárólag Győr érdekeit szem előtt tartva fogják megtenni.

– Felejtsük el, hogy politikai árkok léteznek – javasolta, hivatkozva a létező gazdasági előnyök megtartásának elsődlegességére, hiszen szavai szerint a városban mások mellett ők is érzik a „stagnálást".

Neupor Zsolt a párt keddi tájékoztatóján az új szocialista frakcióvezető mellett bemutatta helyetteseit. Hegyi Zoltán általános ügyekben, Ferenczy Lajos a humán területen, Bécsi Zoltán innovációs kérdésekben lesz Kun András segítségére.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kápolnát építettek a vendéglő mellé

Tényő - Négyszemélyes családi vállalkozás, tíz lépésre az otthonuktól. Az utóbbiba térnek meg… Tovább olvasom