Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Tizenöt bűncselekménnyel vádolják a 21 éves férfit Győrben, ebből négy autólopás - fotó

Tizenöt bűncselekménnyel vádolják a 21 éves férfit Győrben, ebből négy autólopás - fotó
Az élettárs is "segített" nyolc bűncselekményben a vádirat szerint.
A Győri Járási Ügyészség tizenöt bűncselekmény, többnyire Győrben elkövetett lopások elkövetésével vádol egy huszonegy éves férfit, míg élettársát nyolc bűncselekménnyel.

A vádirati tényállás szerint a győri férfi a tavaly februártól júliusig tartó időszakban Győrből eltulajdonított négy – azonos gyártmányú – személyautót és további hat autót feltört. Az eltulajdonított autók közül háromról utóbb a rendszámokat is leszerelte. Élettársa azoknál a cselekményeknél, amelyeknél jelen volt, jellemzően figyeléssel segítette a bűncselekmények elkövetését, valamint az értékek elvételében nyújtott segítséget.

 A cselekményekkel az elkövetők összesen 1.056.000 forint lopási kárt okoztak, melyből 545.000 forint utóbb megtérült. Rongálással összesen 120.000 forint kár keletkezett. A férfi terhére emellett kábítószer birtoklás vétsége is róható a vádirat szerint. A bűnügyi felügyelet alatt álló, korábban tizenkét alkalommal büntetett férfival és élettársával szemben négy és fél évig tartó szabadságvesztés is kiszabható.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kánikulára jött a vérszívás - Győrbe is berobbantak a szúnyogok, a falvak füstöléssel próbálkoznak

Győrt is elérte a szúnyoginvázió: kedd este a Győr-Szol folytatta a gyérítést, szerda ismét felszállnak a gépek. Tovább olvasom