Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

Tisztítják a hálózatot Győr keleti városrészeiben, elszíneződhet a víz

Elsősorban Gyárváros, Adyváros, Győrszabadhegy térségében, valamint Töltéstava, Pér településeken víznyomás változás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő.
Víznyomás változás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő Győr keleti városrészeiben, elsősorban Gyárváros, Adyváros , Győrszabadhegy térségében, valamint Töltéstava, Pér településeken március 18-ától néhány napon át. Vízhiány sehol sem lesz, de a hét elején a fehér ruhák mosása előtt érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát. A változás oka, hogy a Győrt ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken a Pesti út- Reptéri út térségében csöveket cserélnek.
 
Az Alsó-Szigetközben Dunaszentpál és Mecsér területén folytatódik a vízhálózat tisztítás. A szakemberek az elmúlt hetekben kitisztítottak 19 km ivóvíz főnyomó vezetéket, és utcáról utcára haladva átöblítették Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér és Dunaszeg területén. Néhány nap múlva Dunaszentpálon és Mecséren is végezni fognak.

Az új, sűrített levegős hálózat tisztítás környezetbarát módszer kevesebb öblítővíz felhasználással, sokkal hatékonyabban tisztíthatók a vezetékek, mint a hagyományos vízöblítéssel. Öblítés után néhány óráig apró légbuborékok fordulhatnak elő a vízben, ezek átmenetileg fehérre színezhetik a kiengedett csapvizet, de néhány másodperc alatt letisztul a víz.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felismeri ezt a férfit, aki ellopott egy raklapemelőt egy győri építkezésről?

Felismeri ezt a férfit, aki ellopott egy raklapemelőt egy győri építkezésről?
Ebéd helyett inkább lopni ment a férfi, akit keres a rendőrség. Tovább olvasom