Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 15°C | 26°C Még több cikk.

Tiszteletbeli tűzoltó lett Németh Zsolt, a győri Bercsényi Miklós középiskola igazgatója - fotó

Április 26-án a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közös ünnepi állománygyűlést tartott Győrben.

A rendőrök április 24-én - György napján - védőszentjükhöz kapcsolódóan a Rendőrség Napját ünneplik, a tűzoltók pedig május 4-én, Szent Flórián Napján, a tüzes mesterségek védőszentje előtt tisztelegnek.

E két jeles ünnep alkalmából rendezett közös ünnepi állománygyűlést megtisztelte jelenlétével s köszöntötte a résztvevőket Széles Sándor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a Megyei Védelmi Bizottság elnöke, Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke, Borkai Zsolt Győr Megyei Jogú Város polgármestere.

A köszöntők után, ebből az alkalomból „Tiszteletbeli tűzoltó" cím került átadásra, melyet évente egyet adnak át, az idén egy iskolavezetőnek.

 
Németh ZsoltA győri Műszaki Szakképzési Centrum Bercsényi Miklós Középiskolájával a belügyi rendészeti ismeretek oktatása során megvalósuló korrekt szakmai együttműködésért, az oktatáshoz hosszú időn keresztül nyújtott segítőkész támogatásáért és a tűzoltó szakma népszerűsítésében végzett kiemelkedő tevékenységéért Németh Zsolt a Bercsényi Miklós Középiskola igazgatója vehette át Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, igazgatótól a kitüntető címet és egyenruhát, melyet felöltve az újdonsült tiszteletbeli tűzoltó elismerő szavakkal illette a katasztrófavédelem dolgozóinak áldozatos munkáját. Az igazgató köszönetét fejezte ki, s megtiszteltetésnek tekinti, hogy a tűzoltók nagy családjának ő is tagja lehet.Az ünnepség további részében számos díj és jutalom átadása következett, melyeket a két szervezet vezetője, Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, tanácsos és a környező települések polgármesterei, illetve a társszervek képviselői adtak át a kiemelkedő munkát végző munkatársaknak. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adomány a győri kórháznak - fotók

Adomány a győri kórháznak - fotók
A győri Petz-kórház gyermeksebészeti osztálynak adományozott szerdán a West Hungária Bau Kft.… Tovább olvasom