Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Tekla, a kis harcos - Meg kellett műteni a koroncói kislány szívét

Alighogy megszületett, máris nagy próbatétel várt Csanádi Teklára. Meg kellett műteni a szívét. Az orvosok azt mondják, a csecsemők nagy harcosok, jó esélyei vannak a felgyógyulásra a koroncói kislánynak is.
Csanádi Jánosné Móni tősgyökeres koroncói. Húsz éve házasodott össze férjével, azóta ő is a településen él. Boldogságuk kiteljesedett, amikor megszületett fiuk, a most már tizenöt éves Felícián, aki gimnáziumba jár. Régóta szerette volna a pár, hogy legyen egy húga is, de csak nemrégiben teljesült a vágyuk. Nagy volt az öröm, izgatottan várták az újszülött érkezését.
Csanádi Jánosné szeretettel öleli magához a kis Teklát, akinek a szívét mielőbb meg kellett műteni. Fotó: H. Baranyai Edina
Csanádi Jánosné szeretettel öleli magához a kis Teklát, akinek a szívét mielőbb meg kellett műteni. Fotó: H. Baranyai Edina
Tekla négy hónapja jött a világra és sajnos már a szülés sem volt könnyű sem a gyermek, sem az édesanya számára. Az is akkor derült ki, hogy a kislánynak szívproblémája van, gyógyszerekre és mielőbbi műtétre van szüksége. A fővárosban operálták meg. Az édesanyát azzal biztatják az orvosok, hogy érdemes volt a beavatkozást most elvégezni, mert a csecsemők szívósak, igazi harcosok, ezért Tekla gyors felgyógyulására számíthatnak. 

Azért persze ott maradt a szülőkben az aggodalom, ráadásul a család költségvetését is megterheli a sok utazás. Emellett mivel nem jutott az asszonynak hely az anyaszállón, Budapesten kellett neki szállást keresni, hogy a kislánya közelében lehessen. 

Az édesapa targoncás, a felesége gyárakban dolgozott. Most a kisebbik gyermekük felépüléséért, egészségéért izgulnak és mindent megtesznek érte, ami tőlük telik. Segítségképp 150 ezer forintot juttattunk el hozzájuk olvasóink adományainak köszönhetően. A pénz a Jóakarat hídján érkezett a Lapcom Média Alapítványhoz. A család hálás az olvasóknak csakúgy, mint a fővárosi kórház orvosainak, szakembereinek az áldozatos munkájukért.
 
Ha támogatást adna vagy kérne 
A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat korábban a Kisalföldbe fűzött, ügyfélszolgálatainkon is beszerezhető sárga csekken fizethetik be, vagy átutalással, a 12096705-01312657-
00100008-as számlaszámra is eljuttathatják hozzánk. Az alapítvány segítségét kérők vagy rászorulókat ajánló olvasóink levelét a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu e-mail-címre várjuk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hónapokon át terjesztette a drogot Győrben és környékén, elfogták a férfit

Hónapokon át terjesztette a drogot Győrben és környékén, elfogták a férfit
A 31 éves győri férfinél házkutatást tartottak, és jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot… Tovább olvasom