Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

Tartalékoljanak ivóvizet Abdán és Pinnyéden

Hétfőtől Abdán tartalékoljanak vizet, Pinnyéden pedig a tervezettnél egy nappal tovább találkozhatnak elszíneződött ivóvízzel az ott lakók.
Május 20-tól 31-ig Abdán érdemes lesz ivóvizet tartalékolni, mert vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és rövid idejű vízhiány is előfordulhat egy-egy utcában. Munkanapokon, 8 órától 14 óráig, utcáról utcára haladva fogják az abdai vízvezetékeket átöblíteni a Pannon-Víz szakemberei. 

– Egyszerre két egységünk fog dolgozni. A települést ellátó főnyomó vezetéket már múlt héten, éjszakánként megtisztítottuk, így most már késő délután, este és éjszaka zavartalan lesz a vízszolgáltatás - tudtuk meg Tóth Lászlótól, a Pannon-Víz Zrt. diszpécserszolgálat vezetőjétől.
– Pinnyéden szeretnénk megköszönni az eddigi türelmet, de sajnos nem sikerült határidőre befejezni a vízvezeték tisztítást. Egy nap pótmunkára lesz szükség, így május 20-án hétfőn 8 órától 14 óráig, még elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak a lakók. Ingadozhat a víznyomás és helyenként vízhiány is előfordulhat egy-egy utcában. Célszerű lesz itt is ivóvizet tartalékolni, a mosást pedig későbbre halasztani.

A vízvezeték öblítés ideje alatt is fogyasztható a vezetékes víz, de minden karbantartási munkánál ivóvizes tartálykocsit is irányítanak a helyszínre.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fokozott rendőri jelenlét a zebráknál: Győrben is segítették a gyalogosokat - videó

Fokozott rendőri jelenlét a zebráknál: Győrben is segítették a gyalogosokat - videó
A KRESZ szabályai a gyalogosokra is vonatkoznak. Tovább olvasom