Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Színházi hangulat a bálon

Győr - A Bánk bán díszletei eddig még nem mozdultak ki a Győri Nemzeti Színházból. Január 26-án azonban a győri egyetemi csarnokban állítják fel őket. Méltó hangulatelemei lesznek a IX. Lokálpatrióta Bálnak.

Szabó László, a LaMaréda étterem tulajdonosa, a Győri  Vendégvárók Egyesületének elnöke méltán lehet büszke a megyeszékhely báljára. Idén már kilencedik alkalommal hívják össze a városukat szerető embereket egy jótékony mulatságra. Mint a főszervező elmondta, a cél már mindenki számára világos, a  Győri Nemzeti Színház segítése. A Szentivánéji álom premierjét segítik majd a rendezvény hozadékából. Teszik ezt annál is inkább, mivel Győr hivatalos báljának is tekintik ettől az évtől az eseményt. A január 26-i programra több helyen lehet még jegyet vásárolni. Legkönnyebben talán a bál gasztronómiai különlegességeiről gondoskodó éttermekben. Idén a Carmen, a Hotel Golden Ball Club, az Amstel Hattyú Fogadó, a Komédiás és a LaMaréda étterem közül választhatnak a bálozni vágyók. A hagyományoknak megfelelően aki éttermet választ, az egyben a helyet is kiválasztja magának, hol kíván ülni, hol kíván étkezni. Minden étterem saját maga rendezi be az asztalait a táncparkett körül.

A programról a szervező Kamé kft. gondoskodik majd. A színház, valamint a Transfolk muzsikusai szolgálnak majd fogadózenével, ezután a házigazda Nagy Balázs  a gyönyörű és csodálatos hangú Machó Andreával együtt köszönti a jelenlévőket.  A nyitótáncot az Albatros táncosai mutatják be, díszvendégként a város szülötte, Czigány György üdvözli majd a nagyérdeműt. Az est folyamán felcsendülnek ismerős musicalmelódiák, operettek, arról pedig a Dzsem zenekar gondoskodik majd, hogy a táncos kedvű bálozóknak se legyen okuk panaszra. Az eseményre egyébként a Győri Nemzeti Színházban is lehet vásárolni belépőt.

A tavalyi lokálpatrióta-bál is sikerrel zárult, annak bevételéből a szülészeti és nőgyógyászati osztály műszerbeszerzését támogatták.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Gardénia kiállításon mutatta be kollekcióját

Frankfurt – Győr - A győri Gardénia Nyrt. a világ legjelentősebb nemzetközi… Tovább olvasom