Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

SzFeszt - Dukai Regináék félárú jegyekkel köszönik meg a kitartást

A szigetközi falvak lakói kétezer forintért mehetnek a négynapos SzFeszt-re.

Az elmúlt napok példátlan lakossági összefogását az SZFESZT szervezői is honorálják Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a magyar emberek össze tudnak fogni, Győrben és környékén közös erővel sikerült megóvni az otthonokat attól, hogy nagyobb baj történjen. Az SZFESZT szervezői szintén kivették a részüket a munkálatokból, most pedig egy újabb felajánlással szeretnék segíteni a szigetközi települések lakóit. Imre László, alapító, és Dukai Regina, a fesztivál háziasszonya elmondták: "Mivel a Győri Önkormányzat befogadta a rendezvényünket a kiemelt programjai közé, valamint magunk is érintettek voltunk az elmúlt napok eseményeiben, ezért szeretnénk további gesztust gyakorolni azok felé, akik picit fellélegezhettek, és esetleg kedvük lenne az SZFESZT-en részt venni.

Köszönetképp, és jelezve, hogy értékeli az összefogást és kitartást, melyet a helyiek tanúsítottak, saját eszközeivel honorálja mindezt. Így az árvízproblémákban leginkább érintett települések (Mecsér, Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Koroncó, Ásványráró, Gönyű, Dunaszentpál, Zsejkepuszta, Dunaszeg,Vámosszabadi) lakosai számára 6000 Ft kedvezményt ajánl a helyszínen megvásárolható 4 napos Fesztivál bérletet árából. Az így 2000 Ft-os árú, kedvezményes jegyek lakcímkártya felmutatásával vásárolhatóak meg a fesztivál helyszínén, Győrben, az ETO Parkban, június 20. és 23. között. A belépés 12 éves kor alatt továbbra is ingyenes.

További információ: www.szfeszt.hu

Olvasóink írták

  • 2. maya31 2013. június 17. 14:13
    „soppet! szintén gyárvárosi vagyok, de én örülök ennek a programnak itt. Más városrészben is rendeznek programokat, had ne soroljam, mi zajlik a belvárosban pl a Barokk esküvő nagy csinadrattája, nyárnyitó Omega koncert stb...Marcalvárosban az aug 20.-ai ünnepnapon.....stb stb.......Gyárvárosban mért nem lehet akkor? Nem hallottam és láttam semmiféle tiltakozásról hírt, ezt csak lehet te kezdeményezted. :-) Költözz falura, bár ott is szokásk falunapot rendezni......”
  • 1. soppet 2013. június 13. 14:55
    „..." Imre László elmondta: ,,Mivel a Győri Önkormányzat befogadta a rendezvényünket a kiemelt programjai közé,.."..
    A Győrszentivánról elüldözött rendezvényt 1500 gyárvárosi lakó jogsérelmére rendezik meg az ETO Parkban. A város vezetés részéről nincs egy csepp együttérzés az ETO Park környéki - idős, gyerek és a másnap dolgozó - lakók felé. Nemcsak az éjjelüket, a törvény által biztosítandó pihenésüket "lopják" el, hanem a lakóépületekben is jelentős- akár szerkezeti - károkat okoz(hat) az a rezonancia mely a többemeletes épületek közé berakott színpadról áradó hangeffektusok fognak okozni.
    A lakók infók szerint tiltakoztak több fórumon, de itt most Győrben erősebb a P. Úr.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz - Köszönet, hála és büszkeség Gönyűről

Köszönet és hála azért a példamutató összefogásért és küzdelemért, amit az árvíz elleni küzdelemben Gönyű és a környező települések lakói megmutattak. Tovább olvasom