Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Szétverem a pofád - Részegen rabolta ki a diákot egy 21 éves férfi a Győr közeli iskolában

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Pénzért cserébe a 14 éves gyerek visszakapta az elrabolt mobiltelefonját.
A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy 21 éves férfival szemben, aki egy Győrhöz közeli község általános iskolájának udvarán rablást követett el.

A vádlott június egyik délutánján ittas állapotban üldögélt az iskola udvarán, mikor meglátta az ugyancsak az udvaron – barátja társaságában – tartózkodó 14 éves sértettet, aki éppen telefonált. A sértettet odahívta magához és obszcén szavak kíséretében felszólította, hogy adja oda a mobiltelefonját, különben „szétveri a pofáját" - olvasható a Győr-Moson-Sopron megyei Főügyészség szerdai közleményében.

A  cselekmény során vádlott a sértettnek azt is megtiltotta, hogy odahívja a barátját, ellenkező esetben „szétveri a pofáját". A mégis odaérkező fiút „húzzál el!" felszólítással elküldte.

Az átadott telefont a vádlott nem volt hajlandó visszaadni, azt meg akarta tartani. Végül a sértett átadta a nála lévő összes pénzt, 1500 forintot, így a készüléket a vádlott visszaadta.

A vádiratban szereplő rablás bűntettének büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügy hátteréről a csütörtöki Kisalföldben olvashat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

I. Spártai Vitamin NEON Fitness Party Győr - Rubint Réka: "Mindenben, a mozgásban is szeretem az alapos munkát"

I. Spártai Vitamin NEON Fitness Party Győr - Rubint Réka:
Rubint Réka példakép. Ezreknek ad segítséget ahhoz, hogy egészségesebben éljenek, hogy higgyenek… Tovább olvasom