Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Szeretik a fiatalok is a Frappét

A Frappé mobilalkalmazás használatához okostelefon és internet szükséges. Az applikáció ingyen tölthető le a Google Play vagy az App Store áruházból. Úgy is hozzájuthatunk, ha okostelefonunkon megnyitjuk a www.frappeapp.hu weboldalt, ahol megtalálható a két letöltési hely ikonja.
„Amint beléptem a Frappé kezdőképernyőjére, láttam, hogy az alkalmazás több kategóriában segít tájékozódni mindenféle helyek, programok, akciók között. Ezeken belül rengeteg címkét találtam, amelyek nagyon alapos keresést tesznek lehetővé attól függően, milyen a társaságom, és mi a célom: kulturális program, egy laza teázás vagy épp sportolás" – kezdi a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója, Halmy Fanni, akit egy hallgatótársával, Győrfi Andrással együtt arról kérdezünk, hogy tetszik nekik kiadónk új, élménykereső mobilalkalmazása. 

„Kíváncsi voltam, milyen programokat kínál a Rómer-ház októberre. Rögtön láttam a helyszín minősítését és címét a képernyőn; egy gombnyomással a térképen is meg tudom nézni, pontosan hol van. Eszembe jutott, hogy megnézem, hátha van egy új hely a városban, ahol tudok menüt enni ebédre. Meg is találtam az új Chopsticks Ázsia éttermet. Nem kellett külön kikeresnem az étlapot, hiszen az alkalmazás egy gombnyomással odairányított. A nyitvatartási időt is megadták az applikációban, így nem kellett amiatt aggódnom, nyitva lesz-e még, mire odaérek" – teszi hozzá a fiatal lány.

 Győrfi András úgy gondolja, a „Frappé" hatásos elnevezés, nehéz is lenne elfelejteni. „A három népszerű operációs rendszer közül kettőn elérhető a szolgáltatás, de a harmadik ideiglenes pótlására ott van a webes felület, amit a böngészővel nyithatunk meg" – mondja férfias gyakorlatiassággal. Szerinte nagyon jól sikerült program a Frappé, kevés hibával, de sok lehetőséggel, beállítással. „Kortalan, nem szűk látókörű, így mondhatom, hogy az egész lakosságot megcélozza" – emeli ki zárásul Győrfi András.

Töltse le a Frappét itt >>
 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audi: elkezdődött az új karosszériagyár építésének következő üteme Győrben

Audi: elkezdődött az új karosszériagyár építésének következő üteme Győrben
Az új, 80 ezer négyzetméter területű gyár alapozását befejezték, most háromszáz munkás, 13 daru… Tovább olvasom