Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Szerdán Nyugdíjasegyetem Győrben

A Nyugdíjasegyetem második szemeszterének hetedik, utolsó előtti tanóráját szerdán tartjuk a Széchenyi István Egyetem új aulájában 14 és 16 órától.
A Nyugdíjasegyetem idei előadás-sorozatára regisztrált jelentkezőket várjuk szerdán Printz Markó Erzsébet előadására. „Magyarország gyógyító forrásai – Fókuszban a Nyugat-Dunántúl termál- és gyógyfürdői" címmel arról beszél, hogy hazánk termál- és gyógyforrások terén nagyhatalomnak számít. Japán, Izland, Olaszország és Franciaország mögött az ötödik legjobb geotermikus adottságokkal rendelkezik.

Természet adta kincsünk jótékony hatása évezredek óta közismert, az előadás pedig összegzi a közvetlen környezetünkben napjainkig feltárt források gyógyító erejét.

Szól a fürdőzés hagyományos kultúrájáról és új irányzatairól, egészségre gyakorolt hatásáról, azok gyakorlati megvalósításához szükséges ismérvekről. Például az egészségbiztosítás által finanszírozott gyógykezelések igénybevételének lehetőségéről, a régiónkban található fürdők specialitásairól.

Az előadás-sorozat szervezői kérik a hallgatókat, hogy az előadások kezdete előtt fél órával jelenjenek meg a helyszínen a regisztráció miatt és a leckekönyvet hozzák magukkal. Ugyanis a Széchenyi-egyetem felajánlott egy laptopot, amit azok között sorsolunk ki a rendezvénysorozat végén, akik az összes előadáson részt vettek

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fűtéskorszerűsítés az önkormányzati intézményekben Bakonyszentlászlón

A bakonyszentlászlói bentlakásos idősotthon és a helyi egészségház fűtését már korszerűsítették… Tovább olvasom