Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Szemétszedés ároktemetéssel

Győr - A Keresztény Demokrata Néppárt (KDNP) folyóparti takarítási akciójához a város összes politikai és számos civil szervezete csatlakozott. Egyéni jelentkezőket is várnak.
„Árokbetemető" jelleget öltött a KDNP október 11-re, a Mosoni-Duna Aranypartjának két oldalára hirdetett szemétszedési akciója. Herkely Ákos szóvivő pénteken az esemény hivatalos bejelentésekor a városháza összes pártjának képviselőjét köszönthette tájékoztatóján. Bár már eddig több mint százan jelezték részvételüket, a megmozdulásra további csónakos és gyalogos jelentkezőket várnak. A gyülekező a szabad strandnál lesz fél 10 órakor, utána csoportokra válva átfésülik a folyópartot, a Komszol által biztosított kesztyűkkel zsákokba gyűjtik a szemetet, azt pedig a rendőrség által kölcsönadott motorcsónakkal szállítják a köztisztasági cég kijelölte helyre. A résztvevőket kora délután, 2 óra körül bográcspartira várják a jól végzett munka feletti öröm együttes megélésére.

Az akció bejelentését a párt irodájában személyesen üdvözölte Horváth Zsolt, az SZDSZ városi ügyvivője, Bárány István, a Pro Urbe frakcióvezetője, Németh Árpád az MSZP győri alelnöke, Csefó Zsolt, az MDF elnökségi tagja, Borsi Róbert, a Fidelitas megyei elnöke, a Fidesz városi képviselője, Havasi Ferenc, a KDNP győri elnöke, Szabó Ildikó, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) városi elnöke, Sztanity László, a Győri Vízügy SE edzője. Jelentkezők és további információ iránt érdeklődők hívják Molnár István KDNP elnökségi tagot a 30/9271-918-as, Szarvas Klára szervezőt a 30/4974-310-es, Herkely Ákos szóvivőt a 20/9290-918-as számokon.

Olvasóink írták

  • 1. sziszifusz 2008. október 04. 11:37
    „Ha csak, a Kisalföldben névvel egyetértő pártnobilitasok szednek, már megérte -a politika terén sem ártana!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jelszó: A dolgozók nem szerszámok!

Régió - Az országos bértárgyalások megkezdésének napja egybe esik a tisztes munka világnapjával,… Tovább olvasom