Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Szakmák éjszakája a Mórában - fotók

A Szakmák Éjszakája rendezvénysorozatban Móra-iskola is részt vett ebben a tanévben, a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum tagintézményeként a hivatalos megnyitó helyszínéül is szolgált.
Andrássy Katalin főigazgató és Dr. Lakatos István kamarai elnök megnyitóját követően az érdeklődő diákok többféle érdekes, a Mórában oktatott szakképzés gyakorlati jellegű, interaktív foglalkozásaiba kapcsolódhattak be.
 
A Nyomdaipar ágazatához kapcsolódva a beletekinthettek abba a folyamatba, amely során az írói gondolatból a betűszedéstől indulva könyv válik, kipróbálhattak különféle eljárásokat a papír sokoldalú felhasználhatóságát illetően, ismerkedhettek a ma igazán népszerű Photoshop eljárásával.
 
Szakmák éjszakája a Mórában
A Sport ágazat iránt érdeklődők masszázstechnikákat láthattak és gyakorolhattak, a tornateremben pedig mozgásos foglalkozások várták a 200-nál is több látogatót.
 
Ahogy az a megnyitó beszédekben is elhangzott, fontos, hogy már az általános iskola felső tagozatán ismerkedjenek a tanulók a különböző szakmákkal, hogy majd a nyolcadik osztályban megalapozott döntést hozzanak a továbbtanulásukról. A rendezvényt ezt a célt szolgálta.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogynak a nővérek: négy- helyett hatágyas szobákban látják el a betegeket Győrben

Elfogynak a nővérek: négy- helyett hatágyas szobákban látják el a betegeket Győrben
Ötven-hatvan ápolót akár már ma fel tudna venni a győri Petz-kórház. Tovább olvasom