Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Szakértőkkel erősítene az új Pro Urbe-elnök

Győr - Az egyesület „szakértői hangjának" megerősítésével és hallatásával, az alapítók céljaihoz való visszatéréssel szeretné megerősíteni a Pro Urbét Mészáros József, a civil egyesület új elnöke.
A bankszakmából ismert Mészáros Józsefet két évre választották a Pro Urbe elnökének, s a szervezet megerősítését tűzte ki elsődleges célul. Ehhez visszacsalogatná az egyesülethez a régi, de nem aktív tagokat, megerősítené a 158 tag által képviselt szakértői bázist, s az egyesület újraszervezésével visszatérne a Pro Urbe 15 éve megfogalmazott alapgondolatához: Győr és lakóinak önzetlen segítéséhez az önkormányzati és közéleti munka révén.

– Elsősorban nem az önkormányzati, hanem a civil tevékenységre helyezem a hangsúlyt. A józan, felelősségteljes civil gondolkodásra vannak jó, működő példák Magyarországon – mondta az új elnök, aki szakmai műhelymunkát, az egyesület szakértői hangjának kialakítását és hallatását tervezi.

– Szeretnénk együttműködni más civil szervezetekkel, olyan „civil kurázsi" szeretnénk lenni, amelynek hangja és súlya van – mondta Mészáros József, aki többek között 2001–2002-ben a Rotary Klub elnöki, s éveken keresztül a Pro Urbe alelnöki posztját is betöltötte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szélhámosfilm Csányival

Győr - Magyar szélhámosfilm született. A Kaméleont december 6-án 16 órától a plázamoziban –… Tovább olvasom