Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Szabadfi visszatér a megyébe?

Többségében határőrvezetők kerülnek a felmentett megyei rendőrfőkapitányok helyére, sőt az országos főkapitány új helyettese is a beolvadó határőrség soraiból kerülhet ki, a megyében az országos rendőr-főkapitány mostani helyettesét, Szabadfi Árpádot nevezhetik ki parancsnoknak - állítja a Népszabadság.
A lap információja szerint - két kivétellel - már eldőlt, kiket jelöl Bencze József országos főkapitány a nemrég felmentett hat megyei főkapitány helyére. A szeptember végén leváltott Baranya, Bács-Kiskun, Heves, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala megyei főrendőrök posztja hivatalosan november 14-én üresedik meg.
Baranya megyében a Pécsi Határőr Igazgatóság jelenlegi vezetője a várományos. Bács-Kiskunban az orosházi, Szabolcs-Szatmárban pedig a nyírbátori határőr igazgató kaphatja meg a rendőr-főkapitányi kinevezést.

A Népszabadság szerint Győr-Moson-Sopron megyében az országos rendőr-főkapitány mostani helyettesét, Szabadfi Árpádot nevezhetik ki parancsnoknak. Szabadfi már korábban is betöltötte ezt a posztot. Az ő megüresedő országos rendőr-főkapitány helyettesi posztjára is esélyes, hogy Bencze a mostani határőrvezetők közül választ.

Vasárnapi Kisalföld

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novemberi karácsony

„A vásárlókért folytatott verseny megköveteli, hogy már október végén, november elején akciók… Tovább olvasom