Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Sokorópátka Ford Transitot vásárolhatott pályázati pénzből

A támogató döntés 2017. májusában született meg, melynek értelmében az önkormányzat egy Ford Transit kisbuszt vásárolhatott.
Sokorópátka Község Önkormányzata 2016. tavaszán nyújtotta be a TOP-4-2-1. konstrukción belül pályázatát mikrobusz beszerzésére a helyi közétkeztetés feltételeinek javítása céljából. A támogató döntés 2017. májusában született meg, melynek értelmében az önkormányzat egy Ford Transit kisbuszt vásárolhatott. Az elnyert támogatás összege 9,24 millió Forint. 

Sokorópátka Község Önkormányzatának célja a jó minőségű közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása, a településen élők életminőségének növelése. A település önkormányzata a szociális alapszolgáltatások körében az arra rászorulóknak étkeztetést biztosít, azaz az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről gondoskodik, akik különösen koruk, egészségi állapotuk, fogyatékosságuk, pszichiátriai betegségük, szenvedélybetegségük, vagy hajléktalanságuk miatt erre rászorulnak.  Az ebéd kihordását a településen eddig egy régi, folyamatos karbantartást igénylő járművel végezték, melyet a pályázati forrásból a Ford Transit kisbuszra cseréltek. 

A projekt hozzájárul a szociális étkeztetés keretein belül az ebédek egyszerűbb, költséghatékonyabb, gyorsabb kiszállításához elősegítve ezzel a településen élők életszínvonalának javulását, a település népességmegtartó erejének növelését.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Figyelem! Lefoglalt győri kerékpár tulajdonosát keresik a rendőrök - fotó a bringáról

Figyelem! Lefoglalt győri kerékpár tulajdonosát keresik a rendőrök - fotó a bringáról
Önnek nem hiányzik egy bringa? A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik. Tovább olvasom