Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Sínekre zuhant egy autó, miután ütközött egy másikkal a 82-esen, Győrújbarátnál - videó, fotók

Az érkező személyvonat még időben meg tudott állni. A Győr-Veszprém közötti vonalon újraindult a közlekedés.
Befejeződött a műszaki mentés és a szemle a 82-es számú főúton Győrújbarátnál, annál a balesetnél, ahol korábban két autó ütközött, az egyik pedig a sínekre zuhant. Az érintett útszakaszon, valamint a vasúti szakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat - tájékoztatott a rendőrség.
Sínekre zuhant egy autó, miután ütközött egy másikkal a 82-esen, Győrújbarátnál. Fotók: rendőrség

A baleset helyszínéről végül egy fiatalembert szállítottak kórházba, aki könnyebb sérüléseket szenvedett - válaszolta érdeklődésünkre prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója.

Előzmények:

Két személyautó karambolozott a 82-es főúton, Győrújbarát térségében. A baleset következtében az egyik jármű a sínekre zuhant. Az érkező személyvonat időben meg tudott állni.

Olvasónk videót küldött a helyszínről:


Egy másik olvasónktól pedig fotót kaptunk:
Fotó: Olvasó
Fotó: Olvasó
A helyszínre a győri és a pannonhalmai hivatásos tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járműveket. Az autókban hárman utaztak, őket a mentők vizsgálják, a vonaton nem sérült meg senki. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani - tájékoztatott honlapján a katasztrófavédelem. 

A rendőrség a honlapján azt írja, eddig ismeretlen okok és körülmények között ütközött a két autó, amelynek következtében az egyik jármű felvágódott a főúttal párhuzamosan haladó vasúti vágányra. A baleset következtében a Győr-Veszprém közötti 11-es vasúti vonalon a közlekedés jelenleg szünetel, míg a főútvonalon - a műszaki mentés és a helyszínelés idején - félpályán haladhat a forgalom. Az ütközés során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Olvasónk azt írja, a főúton nagy a torlódás, aki teheti kerüljön.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúnya véget ért az italozás: meglőtte barátját egy férfi Bőnyben - fotók

Csúnya véget ért az italozás: meglőtte barátját egy férfi Bőnyben - fotók
Gáz-riasztó fegyverrel közelről kétszer rálőtt a barátjára, így vetett véget a szóváltásnak egy… Tovább olvasom