Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Simon Róbert: Gergely Zoltán kérjen bocsánatot!

Közlemény - „A szocialisták az elmúlt időszakban folyamatos botránypolitizálást, sárdobálást, öncélú személyeskedésekig fajuló pártcsatározásokat akarnak a győri városvezetésre erőltetni..."
Közlemény

„A szocialisták az elmúlt időszakban folyamatos botránypolitizálást, sárdobálást, öncélú személyeskedésekig fajuló pártcsatározásokat akarnak a győri városvezetésre erőltetni. Tevékenységük csak addig terjed, hogy az MSZP pártközpontjából irányított utasításokat végrehajtsák. Jó lenne, ha felesleges energiáikat a botrányokozás helyett végre a város érdekében használnák fel" – reagált közleményben tegnap Simon Róbert Balázs alpolgármester, a Fidesz városi alelnöke Gergely Zoltán győri szocialista szóvivő keddi sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Az MSZP-s politikus akkor azt fejtette ki: az Állami Számvevőszék a megyeszékhely 2004–2007-es gazdálkodását vizsgálva nem állapított meg jogsértéseket, ezért Szijjártó Péter győri Fidesz-elnöknek bocsánatot kellene kérnie, mert állításával ellentétben nem voltak „csontvázak" a szekrényben.

Gergely Zoltán a közelmúltban egy, a szocialisták által kétszer is megszavazott gazdasági bizottsági döntés után nagy csinnadrattával Budapestig utazott, hogy ügyészségi feljelentést tegyen, közben pedig hivatali visszaélésről, hűtlen kezelésről beszélt. Minden alap nélkül, pártutasításra feketített be és vádolt meg törvénysértéssel embereket. Egy dologról azonban »elfeledkezett«. Vajon miért nem tájékoztatja Gergely Zoltán a győrieket arról, hogy mi lett a feljelentéssel? Igaznak vagy hamisnak bizonyultak a vádjai? Valóban történtek-e olyan törvénysértések, amelyek elkövetésével ő vádolt meg ártatlan embereket? Itt az idő, hogy Gergely Zoltán a győriek elé álljon! De addig is Gergely Zoltánnak a bíróságon kell majd számot adnia rágalmairól" – áll Simon Róbert Balázs közleményében.

Üzenet az üzenetre: Jó lenne, ha felesleges energiáikat a botrányokozás helyett végre a város érdekében használnák fel

Olvasóink írták

  • 1. Agent 2008. február 07. 13:06
    „Örülök, hogy ennyire ráérnek a képviselő urak, ezekszerint nincs is komolyabb gond napirenden. Érdekes, hogy a legtöbben azért kinőnek az óvodában az ilyesmiből.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy-két forintos akcióval egy teljesebb élet felé

Győr - Ami sokunknak csupán egy-két forint, az a győri Dencs Diának egy-két lépés a siker, a… Tovább olvasom