Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Sikeresen szerepeltek a diákcsapatok

Sikeresen szerepeltek a győri diákcsapatok több, nemrégiben megrendezett biztonsági és honvédelmi versenyen – tájékoztatta a Kisalföldet Csepi László százados, a győri polgári védelmi kirendeltség vezetője.
 A Kovács Margit Általános Művelődési Központ csapata osztrák meghívásra részt vett a Safety Tour biztonsági gyermekolimpián, ahol a területi és a tartományi fordulón is a legjobb külföldi gárdának bizonyultak német és szlovák vetélytársak között. Így bejutottak az országos döntőbe, amelyet nemrégiben rendeztek meg Bécsben, a Práterban. A fináléban a külföldiek közül a harmadik, összetettben a 12. helyet szerezték meg az ÁMK-sok. A diákokat Hujber Imréné, Hanaszekné Gruntner Éva és Csepi László készítette fel.

Szakács Imre, a megyei védelmi bizottság elnöke felkérésére két csapatot indítottak az országos ifjúsági honvédelmi versenyen, amelyet június 8–9-én rendeztek Balatonalmádi-Káptalanfürden. A Polgári Védelmi Szövetség által összeállított vegyes csapat összetett negyedik, a jedlikesek hatodik helyezést értek el. A tíz különdíjból öt került a megyébe: a PVSZ-esek a legjobb lövészetért, elsősegélynyújtásért, elméleti tudásért és kézigránát-hajításért, a jedlikesek jó fizikai felkészültségükért kaptak elismerést. A csapatokat Ruzsicskáné Tolnai Éva, illetve Tokai Imre készítette fel.

A Kovács Margit ÁMK csapata a Sfaty Tour döntője után.
A Jedlik-középiskola és a Polgári Védelmi Szövetség csapata is jól

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az analóg mellett digitálisan is

Szeptember elejétől már Győr egész területén (így a Belvárosban is) elérhető lesz a KábelNET, sőt, ugyanattól a hónaptól már a mosonmagyaróváriak is a ViDaNet ugyanazon szolgáltatásait kapják, mint a megyeszékhelyen élők. Tovább olvasom