Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 1°C Még több cikk.

Segítsünk az árvízkárosultaknak! - művészek jótékonysági előadása

Megyénkben is súlyos károkat okozott az árvíz. Bőny, Mezőörs, Rétalap lakossága komoly gondokkal küzd. A Kisalföld kezdeményezésére a Győri Balett és a Győri Nemzeti Színház példaértékű összefogással jótékonysági gálát rendez.

Aki szereti a szépet és segíteni is szeretne, 1700 vagy 2300 forintért vásárolhat jegyet jövő hét keddtől a Győri Balett pénztárában vagy a Kisalföld Győr, Baross úti pavilonjában.

Kiss Jánost pénteken értük utol Németországban, ahol egy sikeres turnét tartottak az együttessel. Szombaton reggel érkeznek, aztán fellépnek a Széchenyi tér avatásán, amely szombaton este 9 órakor kezdődik. Ezután gőzerővel készülnek a jótékonysági gálára. Nagy Viktor, a színház igazgatója is a kezdeményezés mellé állt. A színház a Kabaréból ad elő látványos, szórakoztató jeleneteket, dalokat. Fellép többek között: Járai Máté, Mózes Anita és Nagy Balázs. A songokhoz a női és a férfitánckar teljes társulata csatlakozik. A jótékonysági gálán a Győri Balett társulata a The Rolling Stones–Christopher Bruce Kakas című darabját is bemutatja.

A művészek vállalták, hogy fellépésükkel segítik a rászoruló árvízkárosultakat, így a bevételt azonnal a segélyre lehet fordítani.


A színházban 700 néző fér el. Eddig az Audi Hungaria Motor Kft. és a győri Széchenyi-egyetem, valamint a Security Patent vásárolt nagyobb tételben jegyet. Ez a lehetőség minden segíteni szándékozó cég előtt nyitott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árvíz - emelik a készültséget Győrnél

Tovább olvasom