Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Schiffer András Győrben: ne csak a Jobbik jelentse a választási lehetőséget

Schiffer András országjáró körútja során általános elégedetlenséget tapasztalt.
Schiffer András, az LMP társelnöke, országgyűlési frakcióvezetője országjáró körútja keretében kedden a megyébe látogatott el.

Reggel Győrben tartott sajtótájékoztatót, 9.45 és 10.45 között Csornán tart köztéri fogadóórát a Mártírok terén, a Soproni út kereszteződésénél, 11 és 12 óra között Kapuváron a Fő téren, a Damjanich utcai saroknál találkozhatnak vele az érdeklődők.

Győrben arról beszélt, hogy három hete tart országjáró körútja. Már a tavalyi kampány során tudatosultak pártjában szervezeti hiányosságai, ezért erősítik jelenlétüket az ország minden részében, ezért tart a társelnök köztéri fogadóórákat. Emellett találkozik polgármesterekkel, civil szervezetek képviselőivel, pártja szimpatizánsaival. Így érhetik el a társelnök szerint, hogy a kormánypártokból kiábrándultaknak ne csak a Jobbik jelentse a választási lehetőséget.

Országjáró körútja során Schiffer András eddig általános elégedetlenséget tapasztalt, azt, hogy sokan szeretnék, ha jobbak lennének a megélhetési lehetőségek, tisztességesek a bérek és megoldást találnának a döntéshozók az elvándorlásra, ami tragikus helyzetet teremt egyes térségekben, ágazatokban, például az egészségügyben. Többen panaszkodtak amiatt is, hogy az állami földbérletek kiosztása családi gazdaságoktól vett el lehetőségeket.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

S.O.S. a győri gyakorlóért - Az iskola jövőjét féltik

A hétfő óta bizonytalanságban őrlődő szülők megnyugodtak, az államtitkárság állítólag ad a véleményükre. A feladatuk az, hogy összeszedjék az érveiket. Tovább olvasom