Kisalföld logö

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 19°C | 31°C Még több cikk.

Sárgán villogó lámpák a Szigethy úton Győrben - még várat magára a megoldás a Nagy Imre útnál

Sárgán villogó lámpák a Szigethy úton Győrben - még várat magára a megoldás a Nagy Imre útnál
Győr egyik közlekedési ütőerén, a Szigethy Attila úton két kereszteződésben is sárgán villogott a lámpa hét elején. A Bartók Béla úti csomópontban megoldódott a probléma, a Nagy Imre úti kereszteződésben azonban továbbra is szokásosnál jobban kell figyelnünk.
"Hétfőn reggel bontottuk fel az útburkolatot, még aznap javítottuk a csőtörést" - kezdte érdeklődésünkre Tóth László, a Pannon-Víz diszpécserszolgálatának vezetője. A Nagy Imre úti csomópontban az úttest helyreállításához azonban több idő kell.

Erős betonalap

"Nem csak aszfaltszőnyegről van szó, erős betonalap kell, a szigorú technológiai előírásokat szükséges betartani. Az útépítő cég ezen a héten be fogja fejezni a munkát" - hangsúlyozta Tóth László. Az említett csomópont biztonságosan járható, de mindenképp vezessenek óvatosan itt!

Elégett panel

A csőtöréstől függetlenül másfél napig sárgán villogott a jelzőlámpa a Szigethy Attila és Bartók Béla úti kereszteződésben is. "Esett a rendszer feszültsége, a lámpa egyik panelja elégett. A hibás elemet cseréltük, a jelzőlámpa kedd délután 17 óra óta újra működik" - mondta Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárják a Bécsi kapu teret az autósforgalom elől Győrben

Lezárják a Bécsi kapu teret az autósforgalom elől Győrben
Péntek reggel 8 órától lép életbe a korlátozás, ami várhatóan őszig tart. Tovább olvasom