Kisalföld logö

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Rendszámot lopott a BMW-re, majd fizetés nélkül távozott a győri benzinkútról - fotók

A feltételezett elkövetőről egy biztonsági kamera felvételeket készített.
Egy ismeretlen férfi azonosításához kérik a lakosság segítségét a győri rendőrök. A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 08010/370/2017. bűnügyi számon egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi 2017. január 30-án 17 és 18 óra között Győrött, egy parkoló személygépkocsiról a rendszámtáblákat eltulajdonította. A nyomozás adatai szerint az ellopott rendszámokat a férfi egy fekete színű BMW típusú személygépkocsira felszerelte, ezt követően a gépkocsival egy győri üzemanyagtöltő állomáson tankolt, majd onnan fizetés nélkül távozott. A feltételezett elkövetőről egy biztonsági kamera felvételeket készített.
 
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.huA rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi u. 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csúnyán összetört autók Győrben - Opel és Volvo ütközött - fotók

Csúnyán összetört autók Győrben - Opel és Volvo ütközött - fotók
A baleset a Galántai út és a Zemplén utca kereszteződésében történt. Tovább olvasom