Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Rába - Újabb üzleti sikerek a hegesztett járműszerkezetek piacán

Az eddig jellemzően építőipari járműgyártó vállalatok megrendeléseit teljesítő Rába új szegmensben vetette meg a lábát.
 Ezúttal a speciális tehergépjárműveket gyártó Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMV) bécsi leányvállalata számára szállít hegesztett járműszerkezeteket.

A megrendelések összértéke 4 év alatt elérheti a 10 millió eurót. A két fél együttműködése 2015-ben vette kezdetét. Az akkori sikeres mintagyártásokat követően az idei évben már a termékek sorozatgyártására kapott megbízást a Rába.

A napokban aláírt szerződés értelmében a vállalat 2020-ig hegesztett járműalkatrészeket gyárt és szállít partnere részére, melyből a 2017. évre előre jelzett és megrendelt termékmennyiség több mint 2,5 millió euró értéket képvisel. Az RMMV a termékfejlesztésekhez kapcsolódó projektek során is számít a Rábára, mint rugalmas és felkészült beszállítóra. A Rába Jármű Kft a most megkötött üzlettel - stratégiai céljaival összhangban- növeli piaci részesedését az európai fémszerkezeti piacon, melyhez megfelelő hátteret biztosítanak az elmúlt idő- szakban végrehajtott technológiakorszerűsítő és kapacitásnövelő beruházások. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eláruljuk, miért haldoklik Győr közlekedése

Eláruljuk, miért haldoklik Győr közlekedése
Az új győri lakónegyedekben az utolsó üres négyzetméterig házak épülnek - óvodák, rendelők nem. Rossz vége lesz ennek a trendnek. Tovább olvasom