Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Pro Urbe: A civilek nem bújnak álarc mögé

Azt állítja a Fidesz-KDNP sajtóközleményében, hogy "lehullt az álarc, az MSZP jelöltje Bárány István lett az április 17-i, győri időközi választáson". Ez a Fidesz-KDNP állítás a pártpolitikában megszokott hazugságok egyike - áll a Pro Urbe Egyesület közleményében.

A Pro Urbe Egyesület egyetlen politikai párttal sem alkudozik, nem kötött és nem köt megegyezést, így természetesen az MSZP-vel sem. Bárány István önálló, civil jelölt, akit jól ismernek a választókerületében. Kampányában azokat szólította meg, akik csalódtak a pártokban, így önmagát hazudtolná meg, ha elfogadná bármely párt jelölését.

Az pedig, hogy egy párt indít-e jelöltet, vagy hogy kinek a támogatására szólítja fel szimpatizánsait, melyik jelöltben látja a garanciát arra, hogy a legjobban képviseli majd a helyi emberek ügyeit, az minden pártnak a saját döntése és lelkiismereti joga.

A Pro Urbe Egyesület biztos abban, hogy a választókat többé semmiféle pártos csellel, hazugsággal, de tán még üres ígérgetésekkel sem lehet becsapni.

Pro Urbe Egyesület, Győr

Olvasóink írták

 • 4. MegdöbbentHelyi 2011. április 14. 16:32
  „Azért az már tényleg sok amit a Bárány Úrék csinálnak. Azzal támadják/támadtatják az Mszp-vel karöltve az ellenfelet, amit ők maguk művelnek. Még hogy eltűntették a plakátjukat, talán be kéne tartani a törvényt és akkor tán nem szedik le, az már másik kérdés, hogy egy civil pártnak miből telik ennyi plakátra, óriásplakátra. Országgyűlési képviselőknek, polgármestereknek nem szokott ekkora marketingje lenni a választások alkalmával. Csak nem az Mszp pénzeli?! Ezt támaszthatja alá az tény is, hogy a visszalépett jelöltről egy szórólap nem jelent meg, szerintem a kezdetek óta le volt játszva a visszalépés. Tény az is , hogy 2006-ban az Mszp, valamint a Fidesz ajtajánál is bepróbálkozott, hogy indítsák képviselőnek. Nem csoda, hogy senki nem kért belőle akkor sem, remélem most sem. Bukott politikusnak nincs helye a közéletben.”
 • 3. Driver 2011. április 14. 10:31
  „Beindult a fidesz henger, biztos ami biztos. Fő szabály: mindenkit a földbe kell döngölni aki ellenünk van!”
 • 2. greenie 2011. április 13. 21:14
  „Igen, Esztergomban is bebizonyosodott, hogy a FIDESZ-en kívül mindenki a saját települését szolgálja, ŐK NEM!”
 • 1. apex 2011. április 13. 20:39
  „Esztergomban már valóban lehullt az álarc.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Győri Antológia Kör szépirodalmi pályázatának eredményhirdetése

Április 7-én a győri Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtárban hirdetett eredményt a Győri Antológia Kör… Tovább olvasom