Kisalföld logö

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -5°C | 0°C Még több cikk.

Postást akart kirabolni a símaszkos férfi Győrben

Késsel megfenyegettek és kiraboltak egy postást szerdán Győrben – tájékoztatta Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Kisalföldet.
Késsel megfenyegettek és kiraboltak egy postást szerdán Győrben – tájékoztatta Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Kisalföldet. A 40 éves kézbesítő az egyik Mester utcai lépcsőházba belépve úgy érezte, valaki áll mögötte. Megfordult, erre egy fehér sísapkát, sötétszürke kapucnis pulóvert, valamint sötét melegítő nadrágot viselő férfi 10-15 centiméter pengehosszúságú kést szorított a mellkasához. A postás ijedtében hátrálni kezdett, egy lépcsőben megbotlott, és elesett. A rabló így könnyűszerrel elvette tőle a táskáját, majd a zsákmánnyal elmenekült. A rendőrök a helyszín közelében később megtalálták a táskát, a pénzzel együtt. A festékpatron ugyanis aktivizálódott és használhatatlanná tette a  táskában lévő bankjegyeket. A Győri Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett rablás miatt indított nyomozást, és várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni. A tettes 25-30 év körüli, 180-185 centiméter magas férfi.

Olvasóink írták

 • 2. xo16zy 2009. július 02. 10:58
  „Két rendőr anyagi gondokkal küzd, ezért végső kétségbeesésükben elhatározzák, hogy kirabolnak egy postást. Így is tesznek, két táskát sikerül elrabolniuk. Egyikük fogja az egyik táskát, másik a másikat, és különválnak.
  A rablás után egy évvel ismét találkoznak.
  - A te táskádban mi volt? - kérdi az egyik.
  - 40 millió forint. Vettem is rajta egy házat, meg egy új autót. És a tiédben?
  - Öregem, nekem nagy pechem volt. Az enyémben csekkek voltak, úgyhogy kölcsönt kellett felvennem, hogy mindet be tudjam fizetni.

  Remélem a csekkeket elvitte a rabló! :-)”
 • 1. gömbi05 2009. július 01. 22:22
  „moderálva off”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szolid elbocsátás, frappáns pótterv

Kívülről kell benézniük saját ablakukon a vállalkozóknak, épp erre jó egy tréning, ahol ebben… Tovább olvasom