Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Pénteken Príma-díj-átadó

A jelentős pénzjutalommal járó elismeréssel a profitszféra adózik a nonprofit szférának, Demján Sándor üzletember kezdeményezésére, immáron négy éve. Pénteken adják át ismét a rangos elismerést.

Tíz választható kategóriából háromban ítélhetik oda a győri Príma-díjat, amit Demján Sándor Príma Primissima-díjának mintájára hoztak létre, hogy ˝a vidéken élő alkotó ember is nyerjen elismerést˝. A kezdeményezést támogató Demján Sándor is egyetértett abban, hogy a vidéki díjazottak a művészet, a média és a tudomány területéről kerüljenek ki. Az idei gálán a szokásoknak megfelelően az év vállalkozója is kap elismerést.

A fő támogatók – a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, Demján Sándor elnök, TriGránit Zrt., KA-VOSZ Zrt., Széchenyi István Egyetem és az Universitas – Győr Nonprofit Kft., Győr megyei jogú város önkormányzata, a Sky Marketing Communications Kft., Budapest, a Győr-Moson-Sopron Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége – mellé sok segítő sorakozott fel, hogy a kategóriák díjazottjai méltó elismerésben részesülhessenek. Valóban a gazdaság mozdul meg, hogy elismerje a nonprofit ágazat legjobbjait.

Mint Sragner László, az esemény főszervezője elmondta, a Széchenyi István Egyetem zenekara, az egyetem kezelésében lévő művészeti szentély, a felújított győri zsinagóga méltó hátteret biztosít a bensőséges ünnepélynek.

Hogy kik érdemelték ki a díjakat idén, természetesen portálunkon megtudhatják majd.

Olvasóink írták

  • 1. LOLGA 2009. november 19. 06:24
    „Miért nem láttam egyetlen jelzést sem arról, hogy Görbicz Anita is jelölt a sport kategóriában? Ennyi provincializmus szerintem egy helyi honlaptól elvárható lenne! Aki szereti a kézilabdát, vagy csak egyszerűen győri, szavazzon Anitára!
    Interneten: primaprimissima.hu
    SMS: 06 70 70 77 009/2”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsz középiskola versengett

Győr - A Magyar Védőnők Egyesületének megyei szakosztálya ötödik alkalommal hirdetett városi… Tovább olvasom