Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Pályázat időseknek lakásuk biztonságossá tételéhez Győrben

Ha át tudják alakítani lakásaikat, akadálymentesíthetik azokat, akkor tovább lakhatnak saját otthonaikban az idősek, biztonságos, megszokott környezetükben.
Ezért támogatja őket az önkormányzat az ilyen beruházások megvalósításában: 2009 óta összesen 38,6 millió forintból 94 győri idős ember életkörülményeit javította. Takács Tímea, a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnöke azt is elmondta a mai sajtótájékoztatón, hogy idén hatmillió forintos keret áll rendelkezésre, a megpályázható összeg pedig maximum ötszázezer forint.

A pályázat az önkormányzat és a Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében valósul meg, utóbbi irodájában segítséget nyújt a pályázat elkészítéséhez. Az előzőekben jellemzően fürdőszoba és konyha átalakítására, küszöb és csúszós felület megszüntetésére, bejárat akadálymentesítésére kértek pénzt a pályázók.

A pályázatot május 26-ig lehet benyújtani a 9021 Győr, Amadé utca 1. címre. Információ kérhető a titkarsag.gyor@maltai.hu e-mail címen, a 30/633-5286-os és a 96/336-129-es telefonszámon.

A pályázati dokumentáció letölthető a www.gyor.hu internetes oldalról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Figyelem - Teljes útlezárás Győrben két napig a Szövetség és a Bácsai úton - térkép

Figyelem - Teljes útlezárás Győrben két napig a Szövetség és a Bácsai úton - térkép
Lezárják mindkét irányból a Szövetség utca és Bácsai út jelenleg építés alatt álló szakaszát a… Tovább olvasom