Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 1°C Még több cikk.

Otthon maradásra buzdítanak

Az Együtt, a Moma és a PM együtt buzdítja arra az embereket, hogy maradjanak távol a vasárnapi népszavazástól. A szervezetek vezetői erről tartottak közösen sajtótájékoztatót Győrben.
Sok sebből vérzőnek, gonosznak, okafogyottnak, alkotmányellenesnek és következmények nélkülinek nevezte azt a kvótareferendummal kapcsolatos kérdést Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke, amiről október 2-án lesz népszavazás.

Többször hangsúlyozta, hogy az Európai Uniónak nincs olyan szándéka, hogy illegális bevándorlókat telepítsen hazánkba. Szerinte a népszavazással Orbán Viktor miniszterelnöknek az a célja, hogy a kormány rossz belpolitikájáról, a „mindent elöntő korrupcióról" elterelje a figyelmet.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke arról beszélt, hogy biztos Orbán Viktor kudarcában, abban, hogy nem lesz érvényes a népszavazás. Szerinte a kormány ellehetetleníti, hogy a témáról, a migrációról valódi társadalmi párbeszéd legyen és rombolja az unió megítélését. Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért szóvivője azt hangsúlyozta, hogy elutasítja a Fidesz által folytatott gyűlöletkampányt. Szerinte az emberbaráti jószándék a fontos, nem a hatalom szeretete.

S ő is azt javasolta, hogy az emberek ne menjenek el szavazni vasárnap vagy érvénytelen szavazatot adjanak le.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyanús csomag miatt riasztották a rendőröket Győrben

A győri Szent István út és az Aradi vértanúk útja találkozásánál lévő csomag tartalmát… Tovább olvasom