Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Öt körözött férfit igazoltattak a rendőrök Győrben, az egyik elfutott, de aztán elfogták

Egy nap alatt öt körözés hatálya alatt álló személlyel szemben intézkedtek a rendőrök Győrben.
A rendőrök Győrben 2018. szeptember 27-én 11 óra 10 perckor igazoltattak két férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy egy folyamatban lévő büntetőügy kapcsán mindkettőjüket körözi a Győri Rendőrkapitányság, ezért elfogták és gyanúsítottként történő kihallgatásuk miatt előállították őket.
 
Ugyanezen a napon 15 óra 5 perckor a járőrök a Kodály Zoltán úton is igazoltattak két férfit. Az adattárakban történt ellenőrzésük során megállapították, hogy mindkettőjük körözés hatálya alatt áll, ezért elfogták és elszámoltatásuk miatt a Győri Rendőrkapitányságra előállították őket.
 
Győrben, a Béke utca és Újító utca kereszteződésében akartak a rendőrök igazoltatni 2018. szeptember 28-án 0 óra 35 perckor egy helybéli férfit, aki azonban a jogszerű rendőri intézkedésnek ellenállt és elfutott a helyszínről. A járőrök követték őt, majd a Haladás utcában utolérték és ellenőrizték a menekülőt. Az adattárakból történt lekérdezés eredményeként megállapították, hogy a férfi ellen a Győri Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, ezért őt elfogták és a Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték - olvasható a rendőrség honlapján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részegen motorozott egy 24 éves férfi Győrben, balesetet okozott - fotók

Részegen motorozott egy 24 éves férfi Győrben, balesetet okozott - fotók
A motoros későn vette észre az előtte megálló autót és nekiütközött. A baleset miatt elesett, majd… Tovább olvasom