Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Összhangban a civil kezdeményezésekért

Győr - A ˝civil szektor forrásteremtő képességének javítása, pályázati hajlandóságának ösztönzése˝ a célja a United Way Kisalföld Alapítvány legújabb programjának.

Az ˝Összhangban˝ címmel meghirdetett programról az alapítvány keddi tájékoztatóján dr. Varga Gábor elnök és Kovács Katalin projektmenedzser elmondta: a továbbképzést, szervezetfejlesztési, kapcsolatépítési tanácsadást tartalmazó, egyenként mintegy 1,3 millió forintos csomagokra a civil szféra 36 megyebéli képviselője pályázhat eséllyel.

A jövő év október 31-ig tartó időszakban így összesen csaknem 50 millió forint használható fel – a kinyilvánított szándék szerint – pártpolitikától mentes közéleti célra. A sikeres megvalósítás érdekében a United Way alapítvánnyal együttműködik a Győr-Moson-Sopron Megyei Társadalmi Egyesületek Szövetsége (TESZ), ezt a képviseletében megjelent Rácz Sándor is megerősítette.

A gesztorok az „Összhangban" program során, a pályázó szervezetek adottságainak és szükségleteinek megállapítását követően, azok sajátosságainak megfelelő szolgáltatási csomagokat – modulokat – állítanak össze. Ez lehet egy diagnózis alapján felépített fejlesztési modul – részenként választható ˝stratégiai és kooperatív tervezés˝, ˝forrásteremtés˝, ˝pályázatírás˝, ˝kommunikáció˝, ˝közösségfejlesztés˝, ˝projektmenedzsment˝ elemekkel – vagy úgynevezett szervezeti mentorálás.

Az uniós támogatással megvalósuló ˝Összhangban˝ program iránt érdeklődők hívják Kelemen Tímea szakmai vezetőt a 96/311-031-es telefonon, de e-mailt is küldhetnek a kelementimea@unitedway.t-on-
line.hu címre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrből a Dirty Dancingbe

Győr–Berlin - Rákász Dániel mindössze hároméves lehetett, amikor 1987-ben Berlinben kitört a… Tovább olvasom