Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 21°C | 32°C Még több cikk.

Olvasóink segítettek a győri nyugdíjason, aki nehéz helyzete ellenére is rendületlenül alkot, fest és ír

Stecináné Szmolka Klára a Beszélgető Hálózat fáradhatatlan önkéntese is. Anyagi gondjai enyhítésére Jóakarat hídján keresztül támogatást kapott.
Albérletben él Győrben Stecináné Szmolka Klára. A nyugdíjas asszony anyagi helyzete nehéz, sokféle gyógyszerre kell költenie, sok betegséggel küszködik, rengeteg műtéttel a háta mögött. Mindezek ellenére rendületlenül alkot, fest és verseket ír, a nyugdíjas alkotók kiállításán évek óta szerepelnek művei. A polgármesteri hivatal humánszolgáltatási főosztálya által szervezett Beszélgető Hálózat fáradhatatlan önkéntese.
 
Stecináné Szmolka Klára

Aktívan dolgozik kulturális programokon a nádorvárosi nyugdíjasklubban résztvevőként és szervezőként egyaránt. Az utóbbi időben nagy keserűséget jelent számára, hogy annyira megromlott a kézízülete a korábbi vállbalesete és egy műtét miatt, hogy nem tud kézzel írni. Anyagi gondjai enyhítésére olvasóink jóvoltából a Jóakarat hídján keresztül támogatást kapott, amiből többek között egy laptopot szeretne venni, ami az írásban és a kapcsolattartásban is segítené.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hét ingatlana: két elképesztően helyes házikó a festői Bakonypéterden!

A hét ingatlana: két elképesztően helyes házikó a festői Bakonypéterden!
Egy kicsi és olcsó és egy nagyobb, csodásan felújított házba nézhetünk be a sok-sok fotónak hála. Tovább olvasom