Kisalföld logö

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 9°C Még több cikk.

Nyomorban él Lópici Gáspár, Győrben fűtött színészlakás várja

Sajtóértesülések szerint Szilágyi István nyomorúságos körülmények között tengődik. Győrben továbbra is várja fűtött színészlakása, melyet a színház gondnoksága üzemeltet.
Az AcNews beszámolója szerint nyomorúságos körülmények között tengődik Szilágyi István színművész, akit rengeteg filmes és színpadi szerepe közül talán a Keménykalap, krumpliorr című ifjúsági sorozat Lópici Gáspárjaként ismer az ország.

A visszavonult színművész nagyon szerény körülmények között él, az elmúlt időszakban több egészségügyi problémája is volt. 

Kicsit nehezen megy már a közlekedés a lábam miatt. Úgy egy évvel ezelőtt súlyos tüdőgyulladást kaptam, mert nem tudtunk fűteni a házban. Akkor kórházba szállítottak, és nagyon sok gyógyszert adtak nekem. Több hétig bent feküdtem, és közben a kezelés során trombózis alakult ki a lábamban. Szerencsére most már kezd meggyógyulni, de időnként még mindig nagyon fáj, és a jelenlegi gyógyszerek is kicsit megnehezítik a beszédkészségemet

- mondta el az AcNewsnak.

A színész abban bízik, hogy felépülése után ismét szerepeket vállalhat a Győri Nemzeti Színházban, ám a Blikk érdeklődésére a színház értetlenül állt a fejlemények előtt.

– Szilágyi István tavaly nyugdíjba vonult tőlünk, így szó sincs arról, hogy visszatérne játszani – szögezte le a színház kulturális menedzsere a Blikknek.

– Magam is megdöbbenéssel olvastam, milyen körülmények közt él egykori művészünk feleségével, a szobrász Humenyánszky Jolánnal. El kell mondjam, nem így kéne lennie.

Szilágyi az elmúlt nyolc évben egy közművesített színészlakásban élt, ám a színház alkalmazottjának elmondása szerint azt egyik pillanatról a másikra hátrahagyta. Az intézmény azonban azóta is fenntartja a számára a lakást.


Az elmúlt napokban több furcsa információ látott napvilágot Szilágyi Istvánról. Szeretnénk, ha mindenki tudná, hogy a művész urat Győrben továbbra is várja fűtött színészlakása, melyet a színház gondnoksága üzemeltet. Bízunk benne, hogy Pityi mielőbb úgy dönt, hazatér

- közölte Facebook-oldalán a Győri Nemzeti Színház.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagymenő cégtulaj lett Fekete Dávid

Nagymenő cégtulaj lett Fekete Dávid
Pár hónappal az indulás után a megye legnagyobb területű autókereskedésével büszkélkedhet Győrben az énekes. Tovább olvasom