Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Notórius autókarcolgatók Szabadhegyen

Győr - Rejtély, hogy kinek, kiknek lehetnek útjában a győri Lepke utcában parkoló autók.
Egy korábbi probléma újra visszatért a szabadhegyi Lepke utca 24., 26. és 28. szám alatt lakók életébe. A ház előtt parkoló autóikat ismeretlenek karcolják végig.

A lakók már többször tettek feljelentést, de eddig nem sikerült megtalálni az elkövetőket. A türelem pedig egyre fogy - mondta telefonon az egyik érintett családapa, aki már ott tart, hogy nincs pénze a karcolás javíttatására. Abban bíznak, hogy végre végleg nyugton hagyják az autókat, vagy a rendőrség - akár állampolgári bejelentés segítségével - el tudja fogni a tettest vagy tetteseket.


Nagyobb térképre váltás

Olvasóink írták

 • 12. Goldmund 2009. július 13. 23:00
  „A győri rendőrök azzal vannak elfoglalva, hogy a vidéki buszpályaudvarnál a szerintük a közútra vonatkozó, valójában a buszpályaudvar területére vonatkozó "biciklivel behajtani tilos" tábla miatt abszolút jogtalanul büntessenek.
  Így nem marad idejük és energiájuk a karcolókra. Szolgálnak és védenek; de jó lenne tudni, kit.”
 • 11. Primax 2009. július 10. 12:42
  „elemér #4 írja :
  " Minden hülyeség az USA-bol indul. Minket majmol az egész világ."
  " Persze Mo. még nem ennyire elörehaladott. "
  "...és fejtágitást adok nektek, mert nem ismeritek jogaitokat és a modern világot. Azt hiszitek hogy Mo.-n találták fel a spanyolviaszt."
  " Az evolucio idöben tellik. "
  Ez az utolsó különösen megható és szép....
  KÖSZÖNJÜK ELEMÉR ! ! !”
 • 10. kanga64 2009. július 10. 12:19
  „Elemér!
  Helyesírási szabályzatot is kézbe vehetnél a gyakorláshoz! A stílusod nem csak a szemünket böki, hanem a fülünket is "hasogassa".
  Egyébként attól, hogy Amerikába mentél, nem lettél okosabb, csak a sötétséged mélyült, úgy nézem... Győrben viszont egy HMCS-vel kevesebb lett. Szerencsére...:)”
 • 9. elemér 2009. július 10. 10:34
  „Mivel foglalkozik a rendör ? A rendör azzal foglalkozik amit mondanak neki hogy fontos. Osztogassa a büntetéseket mert ez a fontos és a biróság. Nem azért mert izgalmas, hanem a fönököt onnan irányitják. Ott kapnak elismerést és jutalmat. Igy müxik egy demokrácia. Az evolucio idöben tellik.”
 • 8. elemér 2009. július 10. 10:24
  „6. hozzászólás traboca
  Trabaco te tudatzavarban vagy itt a világhálón. Én Györi származásu amcsi vagyok. Anyanyelvemet gyakorolgatom és fejtágitást adok nektek, mert nem ismeritek jogaitokat és a modern világot. Azt hiszitek hogy Mo.-n találták fel a spanyolviaszt. Vegyetek egy kutyát vagy riasztót ami majd ugassa a karcolgatókat. Aztán tüntetés a Széchenyi téren se ártana.”
 • 7. miracle 2009. július 10. 09:13
  „varpater
  Vajon a békésen üldögelő turbómagyarjaid közül hányan rugdostak nem olyan régen békésen álldogáló kukákat?
  Egyébként meg te is tudod, hogy nem a békésen üldögelésen volt a hangsúly, hanem azon, hogy a parlagfűírtókat betiltották, de ők természetesen leszarják a bírósági ítéletet. Persze nem mindig, ha számukra kedvező, akkor persze győzőtt az igazság.”
 • 6. traboca 2009. július 10. 08:54
  „Tisztel elemér!
  Mit szidod a magyarokat????Te is az vagy szerintem,jobb lenne ha nem a nagy Amerikával jönne minden okoskodó gyagyás.Igaz ez a probléma ellen nehéz tenni de Amerikát ebbe belekeverni értelmetlen.Én az autómban éjszakáznék egy jó darabig és ha megvan a gazfickó akkor betoncsizmában a Dunába dobnám.Nekem étolajjal locsolták le a szélvédőm mert a belvárosban az egyik garázstulajnak nem tetszett a hely ahol parkoltam.Nem olyan régen volt egy hasonló eset, még a híradóban is volt, amikor egy áthúzott "p" volt az autókra karcolva,őt a rendőrök kapták el a fent említett módszerrel.SOK SIKERT polgártársak és ha megvan akkor hívjátok be a lakásotokba egy kávéra, otthon meg ugyebár már mindenki azt csinál amit akar az új törvény értelmében:)vagyis hívjatok majd rendőrt:)”
 • 5. viperetta335 2009. július 10. 08:15
  „Rendőr ilyesmivel nem foglalkozik.Mikor járt le a zöldkártya,miért lehet kis büntit kiszabni,stb.Ilyemik izgalmasak számukra,ők is a statisztikára mennek."Ma hány embernek sikerült a napját elcseszni."”
 • 4. elemér 2009. július 10. 03:31
  „Autokarcolás aztán következik hogy kilyukasszák a gumikat. Minden hülyeség az USA-bol indul. Minket majmol az egész világ. Táblák vannak felirattal az utcán, hogy itt figyelik a lakók a háztájt. Ezek értesittik a rendörséget ami segit. Aztán jobb helyeken rendör is cirkál gyakrabban. Persze Mo. még nem ennyire elörehaladott. Ott csak a TV. müsorokat nézik, meg hogy hány Meki épül.”
 • 3. zotya975 2009. július 09. 21:11
  „Ja persze tudom ám én is, csak elméleti síkon gondolkodtam. És ha esetleg azt mondanák, hogy az autókarcolgatók kormányellenes tüntetést szerveznek? Az már csak valami nem?”
 • 2. varpeter 2009. július 09. 20:49
  „Kedves zotya975!

  A rendőröknek ilyesmire nincs idejük, miután sokkal inkább fontos feladat nekik különféle tereken békésen üldögélő - emiatt aztán másokban riadalmat keltő - magyar állampolgárságú MAGYAROKAT paprika sprével lefújni, karjait kitekerni, gumibottal, tonfával összeverni, a földön fekve megrugdosni!!!
  És hazudni, hazudni, hazudni...”
 • 1. zotya975 2009. július 09. 20:43
  „A rendőrség tehetetlen, de ha az egyik károsult elkapná, és elverné mint a lovat-jogosan- akkor bezzeg vasszigorral eljárnának az önbíráskodóval szemben. Nem akarok tnácsokat adni, de ha több autóról van szó, érdemes lenne az éjszakára felváltva beülni egy bokorba. Kézben fényképezőgéppel, meg esetleg egy husángal. Jó-jó tudom nem ez a helyes eljárás, de akkor mi? Esetleg a rendőrnek kéne beüllni a bokorba hiszen szolgálunk és védünk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kárpátaljai diákok vakációja a megyében

Győr – Pár napig a megyeszékhelyen nyaraltak kárpátaljai magyar diákok, s a környék… Tovább olvasom