Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 11°C Még több cikk.

Nagymenő cégtulaj lett Fekete Dávid

Pár hónappal az indulás után a megye legnagyobb területű autókereskedésével büszkélkedhet Győrben a Megasztár egykori felfedezettje.
Az énekes tavaly ősszel vásárolt meg egy autók Magyarországra hozatalával és kereskedésével foglalkozó céget, amely reményei szerint hosszú távú, jól működő vállalkozássá növi ki ma­gát. Az énekes napi 12 órában tanulja a szakmát, többek között az általa felvett szakemberektől.

– Egy-két autóval kezdtem el, és mivel szájról szájra terjedt, hogy érdemes betérni hozzám, fejlődik a dolog. Gyermekkoromban is az éneklés és az autók szerelmese voltam. Mára igyekeztem elérni, hogy mindkettőt tudjam művelni – mondta el a Borsnak Dávid, aki céltudatosan építi életét, és rekord gyorsasággal érte el, hogy többtucatnyi eladó autó álljon a kereskedésében.

Pedig a cég, amit át­vett, gondokkal küszködött: évekig NAV-tartozás volt rajta.

– Lehet, ré­gimódi va­gyok, de úgy gondolom, nem kell egyből minden nem mű­ködő dolgot el­dob­ni, szerintem előbb meg kell ja­vítani. Felajánlották, én pedig megjavítottam. A NAV-tartozás egy régi dolog, a frissítés után lekerül róla.
Fotó: Bors
Fotó: Bors


Mint arról korábban mi is írtunk, az énekes autókereskedését alig két hete betörők fosztották ki. A rendőrök azonban éppen arra járőröztek. A gyanúsan viselkedő két férfit igazoltatták, autójukat pedig átvizsgálták.

Gyerekkori álmomat valósítottam meg, azzal, hogy két hónapja megnyitottam az autókereskedésemet. Békésen aludtam, amíg a betörők éppen kifosztottak. Szerencse, hogy arra járőröztek a rendőrök és észrevették, gyanús lett nekik, hogy mit és kik pakolásznak ott a sötétben. Több milliós kár ért így is!

- írta a Facebookon Dávid.

A hátsó ülésen 4 darab nagyméretű, gumiabronccsal felszerelt alufelnit találtak. A két férfi ezek tulajdonjogát nem tudta igazolni, ezért a rendőrök H. I. 42 éves és S. T. 27 éves győri lakosokat a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Berek Kati színművészre emlékezve - Az élet mellett ott van a halál

Az élet mellett ott van a halál, A boldogságnál a lehangolás, A fénynél árnyék, kétség és remény...… Tovább olvasom