Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Mutatjuk a Presztízs-gála legizgalmasabb pillanatait! - képgaléria

Mutatjuk a Presztízs-gála legizgalmasabb pillanatait! - képgalériaFelvételünkön a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda tulajdonosai.A cikkhez tartozó galéria megnyitása
(Új ablakban)
A Presztízs-díj győri gáláján jubileumi, tizenötödik alkalommal adták át a legjobb gazdasági szereplőknek járó díjakat.
15. alkalommal adták át szerda este a Presztízs-díjakat a Győri Nemzeti Színházban. A régió kiváló vállalkozásainak és szervezeteinek járó elismerést napilapunk, a Kisalföld kezdeményezte és számos partnert talált a megvalósításhoz.

A díjazottak között olyan cégek, vállalatok, egyesületek és közéleti személyiségek vannak, akik jó példával szolgálnak a környezetük számára, akik valami hasznosat hoznak létre, bevezetnek újító, innovatív termékeket, munkát adnak embereknek, családoknak megyénkben. A szerdai gálán hatan léptek be a Presztízs Díjasok Társaságába.

Az év vállalkozása az Agrofeed Kft., az állati takarmányokban nélkülözhetetlen vitamin kiegészítők gyártója és forgalmazója lett.
Az év kisvállalkozásának járó elismerés a soproni Harrer Csokoládéműhely és Cukrászdának járt.

Az év üzletembere címet Bogisich Ferenc, a QP Zrt. vezérigazgatója érdemelte ki. A nemzetközileg is elismert vállalat két üzletága kiszolgálja a jármű- és gépipar meghatározó szereplőit egyedileg tervezett és gyártott eszközök valamint motorkomponensek szériagyártásában.

 
Fotók: H. Baranyai Edina

A Presztízs Díjasok Társasága új elismerést alapított, az oktatási díjat idén adták át először. A plakettet dr. Szekeres Tamás, a győri Széchenyi István Egyetem korábbi rektora vehette át. Az Ikarosz-díjat a világ egyik legnagyobb visszapillantó tükör gyártója, az SMR Hungary Bt. kapta.

A Kamarai Presztízs-díjjal - ami amolyan életműdíj - Jancsó Péter, a kamara korábbi elnökének, a Graboplast Zrt. elnök-vezérigazgatójának munkáját és sikereit ismerték el. Az est hangulatát a Győri Nemzeti Színház Tánckarának produkciói alapozták meg, a közönség a Carmen című operából és a Beatles.hu előadásból is láthatott részleteket. A műsorvezető Ábel Anita volt.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden, amit az új rendszerű kéményseprésről tudni kell

Minden, amit az új rendszerű kéményseprésről tudni kell
November 1-e óta a korábbinál is nagyobb területen végzik a katasztrófavédelem kéményseprői a… Tovább olvasom